Viktoria splnila sen dvěma celkům z okresních přeborů. V rámci projektu Kopeme za fotbal přivítala v Luční ulici Holoubkov a Sokol Mladotice a všichni hráči i diváci se náramně bavili.

Od 11:00 hrála Viktoria Plzeň s Holoubkovem. Zápas hraný na 2x35 minut nakonec vyhrála 15:2, když se pětkrát prosadil Michael Krmenčík, hattrick dal Daniel Kolář, po dvou gólech přidali Andreas Ivanschitz s Milanem Havlem a jednou se také prosadili Martin Zeman, Aleš Čermák a Jan Kovařík. Hostující fanoušci jásali hned dvakrát, když se nejprve z penalty trefil TomᚠTeplý a následně po pěkně sehrané akci Petr Mleziva.

FC Viktoria Plzeň – TJ Holoubkov 15:2
Branky: Krmenčík 5, Kolář 3, Ivanschitz 2, Havel 2, Čermák, Zeman, Kovařík – Teplý (PK), Mleziva.

Sestavy
Plzeň: Sváček – Havel, Hejda, Hájek, Kovařík – Hrošovský, Čermák – Zeman, Kolář, Ivanschitz – Krmenčík.
Holoubkov: Lukᚠ– Kořán, Jankovský, M. Rada, Auterský – Teplý, M. Huml, T. Huml, Zajíček, Spěváček – Chmelík. Náhradníci: Petřík, Aubrecht, Procházka, Řehák, Dragoun, Mleziva, Černý, J. Rada, Páník, Brkal.


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ve 13:00 se pak viktoriáni utkali s Mladoticemi. Ve zcela odlišné jedenáctce, jejíž součástí byl i stoper dorostu Filip Čihák a brankáři dorostu Ondřej Valeš a Richard Mařík, zvítězila v poměru 17:2. Střelecky nejvíce zazářil TomᚠHořava, jenž dal pět branek. Hattrick vstřelili TomᚠChorý s Markem Bakošem, dvě branky dal David Limberský. Prosadili se ještě Diego Živulič, Radim Řezník, Milan Petržela a vlastní branku si dal Vladimír Soukup. Za Mladotické skórovali Zdeněk Slach a Daniel Urban.

FC Viktoria Plzeň – TJ Sokol Mladotice 17:2
Branky: Hořava 5, Chorý 3, Bakoš 3, Limberský 2, Živulič, Řezník, Petržela, vlastní Soukup – Slach, D. Urban (PK).

Sestavy
Plzeň: Valeš (36. Mařík) – Řezník, Hubník, Čihák, Limberský – Živulič, Hořava – Petržela, Bakoš, Kopic – Chorý.
Mladotice: Houdek – Randa, R. Kučera, T. Kučera, Berka, Šiml, O. Krofta, Slach, T. Krofta, D. Urban, F. Krofta. Náhradníci: R. Urban, Šimera, Novotný, Rambousek, Soukup, Janeček, Píša, Hynek, Krejčí, Sebránek.


Více informací o projektu Kopeme za fotbal najdete ZDE.

Fotogalerie