Viktoria ve třetím kole MOL Cupu postoupila přes Opavu. Zápas zhodnotili dva ze tří viktoriánů, co se v utkání prosadili – dvougólový Jakub Řezníček a navrátilec do základní sestavy Václav Pilař.

„Začali jsme moc dobře, tak, jak jsme chtěli. Brzy jsme dali branku, což nám pomohlo. Po gólu jsme nepřestali hrát a brzy přidali další branku,“ popisuje úvod zápasu Václav Pilař. „Vstup do druhé půle nebyl ideální, Opava si vytvořila nějaké šance a vyvrcholilo to snížením. V závěru jsme ale ukázali sílu mužstva a zaslouženě vstřelili nakonec čtyři branky,“ dodává záložník.

První a poslední gól zaznamenal Jakub Řezníček. „Jsem rád za každou branku a každou šanci, kterou zde dostanu. Konkurence v týmu je veliká, ale funguje to skvěle. Nejdůležitější je, že jsme postoupili a budeme mít klid přes reprezentační přestávku na další práci,“ pochvaluje si Jakub Řezníček.

Václav Pilař se v sestavě objevil po zranění, již předtím ale odehrál poločas za juniorku v Teplicích, kde se navíc prosadil gólem. „Na hřišti jsem se cítil dobře, ale ke konci už to bylo náročnější, jak jsem neměl dostatečnou herní praxi. V reprezentační přestávce potrénuji a věřím, že brzy budu připraven i na celý zápas. A můj gól? Samozřejmě jsem za něj byl velmi rád. Potěšilo mě, že jsem pomohl týmu i brankou,“ uzavírá šikovný záložník pozápasové hodnocení.

Fotogalerie