Velká fotbalovohokejová neděle je za dveřmi. V 15:00 čeká Viktorku souboj s Budějovicemi, Škodovku pak Třinec. Věříme, že fanoušci podpoří oba kluby a přinášíme veškeré potřebné informace k návštěvě Doosan Areny.

JEDNO MĚSTO, JEDNO SRDCE

Na fotbalovohokejovou neděli vás zvou brankáři Jindřich Staněk a Dominik Pavlát. Speciální dvojrozhovor si můžete přečíst ZDE.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy ve 13:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front a můžete hráče podpořit hned při příchodu na rozcvičku (14:25).

PRODEJ VSTUPENEK

Vstupenky na zápas jsou stále v prodeji ONLINE ZDE.

Zakoupíte je rovněž v den utkání od 9:00 ve Viktoria shopu, od 12:30 pak na pokladnách. V prodeji budou rovněž vstupenky na poslední domácí utkání UECL s Astanou.

VÁNOČNÍ FANZÓNA

Před Doosan Arenou pro vás bude od 13:00 připravena speciální vánoční fanzóna. Těšit se můžete na občerstvení, soutěž ve střelbě na branku jak fotbalovým míčem, tak i hokejkou, chybět nebude ani hudba a stánek Hitrádia FM Plus, v dílničce si ti nejmenší vyrobí vánoční ozdobu a na kameru budete moci nahrát vánoční přání pro všechny viktoriány. K dispozici bude zóna s play stationy a esportovým hráčem FCVP či zóna VZP.

LIMITOVANÁ EDICE ŠÁL

Speciálně pro tento duel jsme připravili limitovanou edici pletených šál JEDNO MĚSTO, JEDNO SRDCE. S ní můžete vyrazit fandit z fotbalu rovnou na hokej. Cena je 390 Kč.

ROZŠÍŘENÁ NABÍDKA TEPLÝCH NÁPOJŮ

Na stadionu budete moci zakoupit teplé nápoje, kromě kávy a čaje například horkou čokoládu či svařák – ten vám nabídnou na hlavní tribuně i přímo v hledišti dva nosiči.

DÁRKY Z VIKTORIA SHOPU

Od 9:00 pro vás bude otevřený Viktoria shop, před utkáním pak i tradiční stánky v Pallově ulici a na hlavní tribuně. Můžete si tak pořídit některý z viktoriánských vánočních dárků, například novou vánoční šálu či kalendář.

RODINNÁ TRIBUNA

Na Rodinné tribuně Hitrádia FM Plus opět budou fotbálky, play stationy soutěž v malování i stánek s popcornem.

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Magazín Viktorián je v nové sezoně pouze v online podobě. Permanentkáři jej dostanou v den zápasu vždy do svých emailů, k dispozici bude samozřejmě i na webu. Co v něm naleznete? Například rozhovor s Radimem Řezníkem o natáčení vánoční hymny a další novinky z klubu.

POLOČASOVÁ SOUT̎ S DOOSAN ŠKODA POWER

Tři vylosovaní fanoušci si opět o poločase zakopou o ceny přímo na branku v Doosan Areně.

Jak se do soutěže přihlásit?

Otevřete si před zápasem magazín Viktorián, na stránce k soutěži se přes QR kód či odkaz jednoduše zaregistrujete (uvedením jména, čísla permanentky či umístěním vstupenky) a my během první půle vylosujeme tři soutěžící, které oznámí moderátoři cca ve 40. minutě utkání.

Kde seženu magazín Viktorián?

• Permanentkáři jej obdrží v den zápasu do svých emailů

• Ve 14:00 v den zápasu bude na webu FCVP

• Po stadionu jsou rozmístěny QR kódy, jejíchž načtením si magazín otevřete

Jak se registrovat do poločasové soutěže?

1. Otevřete si zápasový magazín Viktorián

2. Na stránce k soutěži se registrujete přes QR kód či link (uvedete jméno, umístění vstupenky či číslo permanentky)

3. Ve 40. minutě zápasu moderátoři oznámí jména třech soutěžících

4. O přestávce střílíte na branku o ceny od našeho generálního partnera Doosan Škoda Power.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

V neděli nebude uzavřena.