Dva dny po ligovém zápase s Příbramí dorazí do viktoriánského fanshopu dvojice odchovanců středočeského klubu. František Rajtoral a Aleš Matějů usednou do klubového obchodu v 16:30, aby se následně hodinu podepisovali fanouškům na hráčské kartičky, plakáty, dresy, šály nebo jakékoliv donesené suvenýry s tematikou červeno-modrých barev úřadujících ligových šampionů.

Autogramiádou obou fotbalistů navíc odstartuje exkluzivní prodej originálních hráčských dresů. Fanoušci budou mít možnost zakoupit hrané dresy z kolekce letošní Evropské ligy. K dispozici bude v součtu přes 50 dresů všech tří barevných variant, tedy klasické červeno-modré, bílé i černé. „Jedná se o dresy, ve kterých naši fotbalisté odehráli podzimní boje v Evropské lize. Dresy stávajících členů plzeňského týmu budou navíc vždy podepsané svým nositelem,“ láká fanoušky tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár, který zároveň doplňuje. „Fanoušci si však budou moct zakoupit také dresy fotbalistů, kteří v Evropské lize za Viktorii nastoupili, ale v současné době působí již jinde.“ K zakoupení tak budou např. dresy Václava Procházky, Aidina Mahmutoviče, Egona Vůcha nebo Tomáše Kučery. 

„Originální dres bude stát 1499 Kč a v úterý bude k dispozici právě pouze v klubovém fanshopu. Od středy dopoledne pak budou zbylé varianty k dispozici také na klubovém eshopu,“ doplňuje Pavel Pillár.

František Rajtoral se již na setkání s plzeňskými fanoušky těší. „Na několika autogramiádách jsem již v Plzni byl a vždy je to příjemný zážitek. Je skvělé cítit, jak moc za námi lidé stojí,“ říká devětadvacetiletý obránce, kterého jeho o deset let mladší kolega s úsměvem doplňuje. „Slyšel jsem od kluků, že fanoušků chodí obrovské počty. Jsem na to osobně hrozně zvědavý, v mém případě to bude plzeňská premiéra.“