Pokud se na vás nedostalo se vstupenkou na finálový duel, určitě vyrazte fandit na společnou viktoriánskou projekci do DEPA 2015. Doprovodný program s fanzónou startuje už v 16:00. Pro permanentkáře je připravený dárek.

Pro všechny viktoriány, kteří nemají vstupenku do DOOSAN Areny, bude v autobusové hale DEPO 2015 připravena ve středu společná projekce finálového duelu.

V areálu bude fanouškům k dispozici jak občerstvení, tak viktoriánská fanzóna. Najdete v ní například oblíbený sub soccer, Betano souboj ve střelbě na robotického brankáře, maxi nafukovací šipky, fotbálky či relax zónu Hitrádia FM Plus. Moderace akce se ujme oblíbený moderátor Jiří Poór a připraveny pro vás bude mít i soutěže o ceny.

Doprovodný program s fanzónou odstartuje již v 16:00 a vítány jsou viktoriánské dresy, šály a vše, na co jste zvyklí přímo ze stadionu.

Permanentkáři, první pivo je na nás!

Každý permanentkář (sezóna 2023/2024) u vstupu obdrží voucher na jedno pivo Gambrinus zdarma. Tento voucher obdrží pouze starší 18 let a výdej voucherů bude ukončený s koncem prvního poločasu zápasu. Vstup na projekci je samozřejmě zdarma a je určena výhradně fanouškům Viktorie Plzeň.

„Věříme, že naši fanoušci, kteří nemohou být přímo na stadionu, vyrazí společně na projekci, budou fandit úplně stejně jako by byli přímo tady s námi a vytvoří v Depu tu správnou atmosféru,“ zve na akci kapitán týmu LukᚠHejda.