Na domácí půdě pěti brankami porazila Baník Ostrava naše devatenáctka. Viktoriánské ženy si i ve druhém domácím zápase připsali tři body do tabulky.

FCVP U19 vs. Ostrava 5:2
Střela:
 13. Honomichl, 20. Novák (pen.), 29. Panoš, 45. Suchý (pen.), 78. Novák - 31. Diviš, 88. Podhorný
Hodnocení trenéra Davida Vaněčka: „Od začátku zápasu jsme byli lepším týmem, potvrdili jsme to vstřelenými brankami a soupeře téměř do žádných šancí nepustili.”


FCVP U18 vs. Teplice 3:4
Střelci:
 34. Vilímek, 40. Klimeš, 57. Klimeš - 42. Přenosil, 44. Senft, 69. Senft, 82. Senft
Hodnocení trenéra Roberta Vágnera: „Myslím si, že 40 minut jsme předváděli velice kvalitní fotbal a po zásluze jsme se ujali vedení 2:0. Bohužel posledních pět minut jsme nezvládli a nechali soupeře vyrovnat a bohužel stejná situace se opakovala druhý poločas.”


FCVP U17 vs. Ostrava 1:5
Střelci:
32. Sýkora - 10. Dvořáček, 48. Frýdl, 50. Drozd, 79. Binar, 86. Pira


FCVP U16 vs. Teplice 0:8
Střelci:
22. Valenta, 41. Jelínek, 50. Řehák, 65. Valenta, 68. Kulhánek, 75. Řehák, 83. Tyl, 86. Řehák
Hodnocení trenéra Ondřeje Šimla: „Soupeř nás fyzicky převyšoval. V 1. poločase jsme byli schopni držet krok, ale i tak jsme ho prohráli 2:0. Ve druhém poločase nám docházely síly a soupeř trestal každou chybu.”


FCVP U13 vs. Ústí nad Labem 12:3
Střelci:
4. Pacovský, 15. Bečka, 23. Bečka, 31. Pacovský, 32. Pacovský, 36. Pacovský, 42. Hrdina, 51. Mrázek, 59. Serhiienko, 67. Pacovský, 87. Pacovský, 89. Dundr - 9. Turek, 12. Turek, 26. Turek
Hodnocení trenéra Tomáše Hada: „Kluky musíme pochválit, v utkání se objevovaly nacvičené situace z tréninků, byli jsme lepší na míči a soupeři jsme druhou a třetí třetinu zaslouženě odskočili i brankově.


FCVP U12 vs. Ústí nad Labem 8:4
Střelci:
7. Chlumský (pen.), 20. Novotný, 21. Novotný, 38. Novotný, 70. Chlumský, 74. Pašek, 80. Pašek, 85. Bordeniuc - 24. Cerman, 48. Růžička, 52. Zvoník, 64. Cerman
Hodnocení trenéra Josefa Šnebergera: „Utkání jsme v první třetině spíše kontrolovali a dokázali jsme to vyjádřit brankově. Druhou jsme prospali a soupeř dokázal převzít dominanci do svých rukou. Třetí jsme opět byli aktivní a asi i zaslouženě zvítězili. Celkově to bylo pěkné utkání.”


FCVP Ženy vs. Ostrava 1:0
Střelci:
90. Tauberová
Hodnocení asistenta trenéra Pavla Hudečka: „Utkání s Baníkem bylo pro holky hodně náročné.  I když bylo zřejmé,  že jsme lepším týmem,  nedokázali jsme dobré situace dotáhnout do vstřelené branky. Baník dobře bránil a naší hře chyběla rychlost a přesnost.  Do druhé půle jsme šli s odhodláním zajistit si tři body. Několik šanci jsme si vytvořili ale bohužel bez efektu. Holky se však nevzdávaly a bylo na každé z nich vidět,  že chtějí utkání vyhrát. Odměna za poctivou práci přišla v nastavení,  kdy se po rohovém kopu trefila skvěle Petra Tauberová, která střelu z vápna uklidila "za háčky ". Výhra je určitě zasloužená ale cesta k ní byla hodně náročná.  Vítěznou premiéru v základní sestavě si prožila další naše odchovankyně Michaela Märzová a zvládla ji velmi dobře. Teď je před námi volný víkend a za 14 dní přivítáme v Dobřanech silné Slovácko”


FCVP Ženy B vs. Zlíchov 2:0
Střelci: 62. Jůnová, 90. Němcová
Hodnocení trenéra Tomáše Lemáka: „Vstup do nové sezóny byl velmi nervózní. Na obou stranách bylo mnoho nepřesností. První poločas nabídl pouze jednu velkou šanci na obou stranách.Do druhého poločasu jsme šli s pozměněnou taktikou do defenzivy a začalo se nám to vyplácet. Soupeřky jsme přehrávali a vyústilo to v gól z přímého kopu. V posledních deseti minutách se nám podařilo odvrátit několik nebezpečných standardních situací a z protiútoku gólově zakončit na závěrečných 2:0.”


FCVP WU18 vs. Ostrava 3:2p
Střelci:
18. Šotová, 87. Górasová - 63. Babičová, 76. Gaurová
Hodnocení trenéra Ondřeje Lokaje: „V utkání s Baníkem jsme sahali pro 3 body, kdy jsme vedli 1:0, měli zápas pod kontrolou a tlačili soupeře, mohli přidat další branky, pak ale naší blbostí jsme si nechali vstřelit branku a za stavu 1:1 jsme nebyli tak přesní a zbytečně nervózní a soupeř nám dal ještě jednu branku. Ke konci jsme se dostali do tlaku a vyrovnali a v rozstřelu vyhráli na penalty. Výborné utkání, jen škoda pro nás ztráty bodu, kvůli našim velkým chybám.”


FCVP WU15 vs. Slavia 3:2
Střelci:
7. Kynclová, 16. Kynclová, 51. Blasczyková - 12. Stejskalová, 31. Jarolímová
Hodnocení trenéra Tomáše Berana: „Zápas pro nás začal už v týdnu, kdy jsme se na Slavii důkladně připravovali. Věděli jsme co budou hrát, v jakém budou rozestavení, jak budou napadat a pak už to bylo jen o tom holky správně nastavit na to, aby se Slavie nezalekly, aby do zápasu vstoupily dobře, což se nám povedlo. Prvních 20 minut jsme byli lepší, poté se hra přelévala ze strany na stranu. Druhý poločas jsme do toho špatně vstoupili, Slavie nás zatlačila a měla nás na půlce. Naštěstí jsme to odbránili. Přirovnal bych to k utkání v Liberci, ve kterém jsme my tlačili a nakonec prohráli. Dnes se štěstí přiklonilo k nám a vyhráli jsme, i když jsme byli pod tlakem. Máme radost. Děkujeme fanouškům a rodičům co přišli.” 


FCVP WU13 vs. Slavia 4:5p
Střelci:
1. Hrdličková, 2. Pohořalá, 35. Hrdličková, 65. Hrdličková - 15. Zelenková, 17. Černá, 19. Chvojková, 50. Nemcová 
Hodnocení trenéra Davida Rady: „Do zápasu jsme vstoupili velice aktivně s čímž měly soupeřky velký problém a již ve 2 minutě jsme vedli 2:0. Bohužel tímto okamžikem jsme lehce polevily a soupeřky toho využily a otočili utkání ve svůj prospěch na 2:3. Nicméně holky se vrátili do zapasu a poločas skončil nerozhodným stavem 3:3. Ve druhém poločase  se hra přelévala z jedné strany na druhou přičemž více golfových šancí jsme si vytvořili my nicméně po 70-ti minutách bylo konečné skóre 4:4. V následném penaltovém rozstřelu byly šastnější hračky Slavie a odvezli si o bod více. Holkám za tento zapas patří velké poděkování a pochvala jak dokázali vždy zareagovat na na nepříznivý  stav utkání a ukázaly, ze jsou bojovnice, které jen tak něco nerozhodí.”