Viktoria Plzeň si v zápase 28. kola ePojisteni.cz ligy s Mladou Boleslaví připsala remízu 3:3. Svěřenci Zdeňka Bečky museli v utkání dotahovat nepříznivý stav 0:3. Trenér Bečka litoval, jakým způsobem Viktoria góly obdržela.

„Prvních patnáct minut jsme nezačali spatně, vytvářeli jsme si brankové příležitosti, ale bohužel jsme z prvního vážnějšího útoku soupeře obdrželi branku. Byli jsme po ní jak opaření, ale následně jsme se opět dostali do tempa, obzvl᚝ konec první půlky byl z naší strany dobrý,“ hodnotí první poločas trenér Viktorie. „Ve druhé půli jsme dostali po individuální chybě branku na dva nula a následně ještě jednu. Fotbal individuální chyby přináší, my jsme dnes udělali dvě. V takovém zápase by se to stávat nemělo. Všichni jsme věřili, že je v našich silách zápas otočit, což kluci dokázali a málem vývoj utkání zvrátili,“ rekapituluje Bečka.

Viktoria v současnosti stáhla náskok Slavie Praha na jeden bod. Soupeř z Prahy má ovšem utkání na Dukle k dobru. „Stále věříme v titul, jsou před námi dvě kola, Slavie hraje ještě tři utkání. Ve fotbale se může stát cokoliv,“ přemýšlí trenér Viktorie.

Fotogalerie