Sváteční zápas už hlasitě klepe na dveře. Odveta play-off Ligy mistrů proti Karabachu je na programu již tohle úterý od 21:00 a my pro vás máme několik bodů, jak si tento slavnostní duel užít v Doosan Areně co nejvíce.

Sledovat sociální sítě.
Ještě, než dojde k samotnému úternímu zápasu, doporučujeme sledovat veškeré klubové sociální sítě, kde uvidíte zajímavé příspěvky ze zákulisí, jak se FC Viktoria Plzeň připravuje na boj o skupinu Ligy mistrů. Facebook, Twitter, Instagram nebo YouTube – čekujte to!

Obléknout se do červeného.
Výzva viktoriánských fanoušků je jasná – všichni do červeného! Na západočeský klub čeká další velký večer v Evropě a kotelníci chtějí, aby byl stadion co nejvíce naladěn na stejnou notu. Prosíme tedy všechny z vás, pokud možno, abyste do Doosan Areny přišli v červeném oblečení.

Přijít včas.
Doosan Arena jako vždy otevře všechny své vstupy již 90 minut před výkopem, tedy v 19:30. Prosíme vás, abyste přišli včas a zabránili tak vzniku front. Upozorňujeme, že pivovarská lávka bude od 18 hodin uzavřena.

Navštívit fanshop.
Fanshop pro vás bude otevřený už od 9:00. K dispozici před i během utkání budou i tradiční stánky v Pallově ulici či na hlavní tribuně. Stejně jako na předchozí utkání proti Šeriffu Tirapsol pro vás přidáme i tentokrát ještě jeden stánek navíc naproti Viktoria shopu, kde si budete moct zakoupit nové kartičky hráčů, týmový plakát pro sezonu 2022/23 či šály – klubové, hráčské i speciální tištěné pro dvojzápas s Karabachem.

Koupit si Viktoriána.
Samozřejmě nesmí chybět i nᚠtradiční zápasový magazín Viktorián. Tentokrát v něm najdete exkluzivní rozhovor s Janem Klimentem, rozsáhlé představení soupeře, viktoriánskou stopu v Baku a spoustu dalšího. Cena jednoho vydání je 29 Kč.

Občerstvit se.
Hotdogy, klobásky nebo sekanou v housce a k tomu vychlazené pivko. Ke skvělému fotbalu patří i dobré občerstvení, a právě to v našich stáncích najdete. Nabídka sortimentu je velmi široká, takže si určitě vybere každý to svoje.

Stihnout začátek rozcvičky.
Zápasový program zahájí naši oblíbení moderátoři Jirka Pelnář a Jirka Poór již ve 20:15, zhruba o deset minut později naběhnou na plac i hráči FCVP k rozcvičce. A tady pro vás máme výzvu – přijďte na svá místa už na začátek rozcvičky, a vás viktoriáni slyší už při nástupu na hřiště před tímto veledůležitým soubojem o postup do skupiny Ligy mistrů!

Přivítat nové posily.
Václav Jemelka, Erik Jirka a Fortune Bassey. Viktoria od posledního domácího zápasu oznámila hned tři nové posily. Poslední zmiňovaná sice ještě nebude moct v duelu s Karabachem nastoupit, ale Jemelka i Jirka budou moct do utkání zasáhnout. Pojďte je přivítat tak, jak je v Plzni zvykem – co nejhlasitěji.

Ve 21:00 jdeme na to!
To nejdůležitější, kvůli čemu všichni přijdete do Doosan Areny, startuje ve 21 hodin. Upozorňujeme ale, že ještě krátce předtím hrozí nám všem naskočení husí kůže – čeká nás totiž slavnostní ceremoniál včetně hymny Ligy mistrů!!! Kvůli tomu všemu přeci stojí za to být na svých sedačkách o něco dříve než obvykle, no ne?!

Užít si zápas.
Je jasné, že jde o další obrovský zápas v Doosan Areně, zbývá jen jediný krok ke splnění společného snu. Proto si ho pojďme ve vyprodaném stadionu společně užít, fandit naplno a podpořit hráče v co nejlepší atmosféře dotáhnout tažení v předkolech Ligy mistrů do úspěšného konce.

Fandit slušně. Řekněme společně ne rasismu.
Kromě fanouškovských výzev má pro vás vzkaz i FC Viktoria Plzeň: Odmítněme rasismus a fanděme slušně. Je jedno, odkud jste. Dohromady jsme totiž Viktorka – jeden tým. Děkujeme!