Po utkání s Realem Madrid následuje další utkání – Viktoria v rámci FORTUNA:LIGY přivítá na svém hřišti Příbram. Za tu chytal před příchodem do Plzně brankář Aleš Hruška, který pro klubový web poskytl předzápasový rozhovor.

Dvaatřicetiletý brankář před minulou sezonou posílil kádr Západočechů právě z Příbrami, která tehdy sestupovala. „Nějak specificky to ale vnímat nebudu. Je to prostě další ligový zápas, budu se na něj připravovat jako na každý jiný. Po tom sestupu tam navíc moc bývalých spoluhráčů už není, je to taková trochu jiná Příbram,“ říká Hruška.

Středočeši měli velmi dobrý vstup do sezony, v posledních utkáních se jim ale nedaří. Posuďte sami – poslední výsledky týmu jsou 0:3, 0:5, 0:6, 1:4... Přitom předtím si Příbram dokázala vyšlápnout třeba na Mladou Boleslav, Olomouc, Bohemians, remizovala na Spartě. Jakou hrou se může prezentovat v Doosan Areně? „O tom já ani nechci nějak přemýšlet. Hrajeme doma, my to musíme zvládnout. Jak se bude prezentovat soupeř, to není naše věc, musíme to zvládnout sami za sebe,“ podotýká Aleš Hruška.

Viktoria má před sebou poslední zápas před reprezentační přestávkou po velmi náročném programu. „Člověk ten fotbal dělá pro to, aby hrál zápasy. Za mě osobně čim víc toho odchytám, tím lépe, mám radši zápasy než tréninky,“ má jasno.

A na co by Aleš Hruška pozval v neděli diváky do Doosan Areny? „Já doufám, že na více než vítězství 1:0. Chtěl bych, abychom ten zápas zvládli s nějakou větší produktivitou,“ přeje si.

Vstupenky na zápas jsou stále v prodeji – v pátek od 9 do 17 ve fanshopu, v neděli od 9 do 12:30 ve fanshopu a následně na pokladnách. Současně se prodávají také na prodejních místech Plzeňské vstupenky (seznam ZDE) a online na webu Plzeňské vstupenky (ZDE). Hraje se v neděli v 15:00!