Boj o Evropu je tady! Již příští středu čeká Viktorku klíčová bitva v UEFA Champions League. V duelu s italským velkoklubem AS Řím hrajeme o postup do jarní fáze Evropské ligy. Viktoriáni, tenhle zápas se může zapsat do klubové historie, buďte u toho. Vstupenky jsou stále v prodeji.

Vzpomínáte, jak před pěti lety v mrazivém večeru trefil míč do sítě CSKA Moskva útočník TomᚠWágner? Vystřelil tím výhru Viktorie v Lize mistrů, nasměroval nás za postupem do jara, Doosan Arena v tu chvíli explodovala nadšením. Tenhle duel se zapsal nesmazatelně do klubové historie a fanoušci si v nedávné anketě zvolili právě tento moment jako největší zážitek z elitní soutěže.

Viktoriáni, nyní stojíme před stejným úkolem!

Postup do jarní fáze Evropské ligy máme ve svých rukách. Třetí místo ve skupině si můžeme uhrát v souboji s italským velkoklubem AS Řím. Na hřišti si to tým Pavla Vrby rozdá s elitními hráči jako De Rossim, Patrikem Schickem, El Shaarawym. K postupu musí Viktorka získat stejně bodů jako CSKA Moskva v duelu v Madridu. „Na to se koukat nebudeme, my chceme uspět před našimi fanoušky a spolehnout se jen na naše síly,“ má jasno záložník Patrik Hrošovský.

Viktoriáni, buďte u toho! Buďte pověstným 12. hráčem Viktorky, vytvořme společně nezapomenutelnou atmosféru posledního zápasu Ligy mistrů. „Tyto zápasy jsou vždy ve vynikající atmosféře, když slyšíte tu nádhernou znělku… Už teď mám husí kůži,“ těší se na zápas záložník Aleš Čermák. „Věřím, že bude vyprodáno a diváci si tento výjimečný zápas rozhodně nenechají ujít,“ dodal.

Nemáte ještě vstupenku? Je ideální čas, jsou stále k dispozici. Zakoupíte je ve Viktoria shopu v jeho otevírací době (pracovní dny od 9:00 do 17:00) i o nadcházejícím víkendu (v sobotu i v neděli od 10:00 do 16:00).

Prohlédněte si gól Tomáše Wágnera do sítě CSKA ve speciální animaci: