Viktorii již v sobotu čeká 3. kolo FORTUNA:LIGY 2018/2019, když se od 19:00 představí na půdě olomoucké Sigmy. Útočníka Tomáše Chorého tak čeká návrat na místo, kde začínal s fotbalem.

„Těším se moc, Olomouc mě přeci jen dala na velký fotbal. Ale momentálně je to pro mě soupeř, kterého rozhodně nechceme podcenit,“ ubezpečuje TomᚠChorý, který již v Olomouci jednou jako soupeř nastoupil, a to na začátku jarní části minulé sezony. „Přijede se na mě podívat celá rodina, na to se těším. Jenom doufám, že to bude se šastným koncem pro Plzeň, jelikož do Olomouce jedu jako soupeř a ne jako kamarád,“ říká útočník Viktorie.

Sigma patřila k velkým překvapením minulé sezony, když jako nováček skončila na čtvrtém místě. „Herní systém trenéra Jílka je dobrý. Odchozí hráče Radakoviče s Řezníčkem dokázali nahradit Štěrbou a Nešporem. Prezentují se kvalitní kombinační hrou, vysokým presinkem a rychlým re-presinkem. Jejich hra má hlavu a patu, my se na ně musíme připravit,“ uvědomuje si vytáhlý forvard.

Co by tedy podle něj mohlo vést k úspěchu Viktorie? „Určitě by to chtělo je rozhodit. Nesmíme jim dovolit ze začátku držet balon. Chtěli bychom jim ukázat, kdo je na hřišti pánem,“ říká sebevědomý TomᚠChorý.