Čtvrté utkání ve skupině UEFA Champions League vyznělo jasně pro soupeře, vítěz posledních tří ročníků Real Madrid uspěl v Plzni v poměru 5:0. Zápas zhodnotili útočník TomᚠChorý a obránce LukᚠHejda.

„Převažuje u mě zklamání, jako tým jsme to nezvládli. Nepohlídali jsme si to, co zápasy rozhoduje – standardky, to mě strašně mrzí,“ smutnil po zápase TomᚠChorý. „Dostat takové góly je strašná škoda. Real Madrid je prostě top mužstvo, které využilo našich chyb a potrestalo je,“ dodal.

Podobně hovořil i LukᚠHejda. „Ukázala se kvalita Realu Madrid. Bohužel to dopadlo přesně tak, jak jsme nechtěli,“ mrzelo ho. „Vzpomínky na to samozřejmě mít budeme, je to zážitek, ale podle výsledku ne moc příjemný,“ mínil LukᚠHejda.

Chorý podal v zápase nebojácný výkon. „Před utkáním na hotelu jsem si možná říkal, že budu hrát proti hráčům světového kalibru jako jsou Ramos, Casemiro, Nacho... Ale při utkání už se soustředíte jen sami na sebe a na svůj výkon,“ popisuje. „Chtěl bych poděkovat fanouškům, od 1. do 90. minuty byli úžasní, fandili a toho si strašně vážím,“ vzkazuje TomᚠChorý.

LukᚠHejdu mrzely hlavně neproměněné brejkové situace v prvním poločase. „Mohli jsme to lépe dohrát. Ale musíme zároveň uznat, že Real měl určitě o hodně více šancí. Bylo nepříjemné, když se na nás valily centry za všech stran, jedna standardka za druhou... Situací tam bylo hodně, ale to jsme očekávali již před začátkem,“ uzavřel rozhovor LukᚠHejda.

Fotogalerie