Jeden z největších výjezdů v klubové historii je za rohem! V úterý 23. října od 21:00 hraje Viktoria Plzeň na hřišti Realu Madrid. K utkání UEFA Champions League na Santiago Bernabéu se vztahuje několik důležitých či užitečných informací pro viktoriánské fanoušky.

Základní informace pro fanoušky

Pro fanoušky, kteří se do rozhodli vyrazit do Španělska podpořit Viktorii Plzeň, bude zřízený speciální meeting point. Místo setkání bude na Avenida de Brasil v 17:45, cesta na stadion z tohoto místa trvá zhruba 15-20 minut.

Před vstupem do sektorů se fanoušci budou muset podrobit standardní bezpečnostní prohlídce a kontrole vstupenek včetně osobních dokladů. „Totožnost majitele vstupenky budou kontrolovat pořadatelé přímo u vstupu a každý fanoušek se musí identifikovat platným dokladem, který se musí shodovat s údaji, které byly nahlášeny při nákupu vstupenky,“ upozorňuje mluvčí klubu. „Pokud dojde mezi fanoušky k výměně vstupenky a údaje se nebudou shodovat, nebudou vpuštění na stadion,“ dodává.

Fanoušci si na stadion mohou vzít malé batůžky či tašky, se zavazadly ale dovnitř vpuštěni nebudou. S sebou si mohou dovnitř vzít také své občerstvení, ovšem co se týče pití, tak pouze v plastové lahvi bez víčka a obsahu max. 0,5l. Nealkoholické nápoje a občerstvení se samozřejmě bude prodávat v útrobách stadionu.

Tolerována samozřejmě nebude žádná pyrotechnika, další nebezpečné předměty, projevy rasismu a vpuštěny nebudou ani podnapilé osoby či osoby pod vlivem drog.

Vstupy do hostujících sektorů jsou od těch domácích oddělené a fanouškům není doporučováno pohybovat se ve větším množství okolo sektorů domácích příznivců. Brány stadionu by se měly otevírat 90 minut před výkopem, tj. v 19:30.

PLÁN STADIONU (po kliknutí se zobrazí ve větším rozlišení)
- sektory hostí jsou 621 až 633 + 523 až 533
- vchody do sektorů se nachází vedle věže D