Start ligového jara je za dveřmi a Viktoria shop přináší speciální „hřejivou” nabídku pro všechny permanentkáře a majitele balíčků vstupenek na úvodní 3 jarní zápasy. Stačí je předložit a můžete si zakoupit rukavice, čepice, mikinu či podsedák za speciální výhodnou cenu. Prostě platí, že se ZAHŘEJEM NA VIKTORCE.

V úvodním duelu s Hradcem (sobota 28. ledna od 15:00) či v dalších domácích zápasech s Budějovicemi a Libercem nás na stadionu určitě zahřeje skvělý výkon naší Viktorky! A aby vám v Doosan Areně bylo ještě lépe, můžete si právě nyní přímo ve Viktoria shopu pořídit zimní výbavičku za parádní ceny.

Připraveny jsou zimní rukavice, čepice, podsedáky, nákrčníky či fleecová mikina z kolekce UEFA Champions League, prostě kompletní vybavení pro návštěvu zápasu.

Tyto produkty za zvýhodněnou cenu získáte přímo ve Viktoria shopu, který je pro vás otevřený každý všední den od 9:00 do 17:00. U nákupu stačí předložit permanentní vstupenku nebo speciální balíček 2+1 zdarma na první tři domácí utkání. Pokud jej ještě nemáte, můžete si ho ihned zakoupit online ZDE

Zahřejem se na Viktorce!