Již ve čtvrtek čeká Viktorku třetí zápas skupinové fáze Evropské konferenční ligy. Tentokrát nastoupíme na stadionu Maximir Stadium Dinama Záhřeb. Přinášíme veškeré potřebné informace pro fanoušky, kteří nás míří do Záhřebu podpořit.

VSTUPENKY

Vstupenky do sektoru hostujících fanoušků je možné zakoupit na Ticketpointu za severní věží DOOSAN Areny do úterních 16:00. Cena jedné vstupenky je 250 Kč. Vzhledem k tomu, že je v Záhřebu adresný ticketing, je nutné vyplnit dotazník s údaji. Tyto uvedené údaje při nákupu se pak musí shodovat s údaji dokladu, který budete přikládat na vstupu. Vstupenka není přenosná na jinou osobu! Doporučujeme si tedy pročíst kompletní informace ZDE.

DOPRAVA NA STADION

Adresa:

Maksimirska street 128

HR – 10000 Zagreb

Tramvajové linky: Maksimirska street 4, 5, 7, 11, 12 / Borongaj 1, 9, 17

Autobusové linky: Borongaj 231, 269

Vlak: Borongaj station

PARKOVÁNÍ

Parkoviště vyčleněné pro fanoušky hostů je poblíž vstupu pro hosty. V blízkosti parkoviště jsou i zastávky tramvají, autobusů či vlaku. Po zaparkování se tedy lze dostat do centra města a následně stejnou cestou na stadion.

SEKTOR PRO FANOUŠKY VIKTORIE

Na stadionu Maximir je pro viktoriány vyčleněna sektor na tribuně JIH (Tribina jug 2), dostanete se do něj vchodem BUDAKOVA. Stadion se otevře 2 hodiny před utkáním, tedy v 19:00.

Před tribunou bude k dispozici stánek s občerstvením.

VSTUPNÍ PROCEDURA

U vstupu na stadion budou probíhat následující kontroly: 

1. Kontrola vstupenky a dokladu totožnosti (shodný s uvedeným při nákupu) 

2. Průchod turniketem 

3. Osobní prohlídka

Vstup na stadion bude odepřen osobám pod vlivem alkoholu nebo drog.

CO JE ZAKÁZÁNO VNÁŠET NA STADION

Přísné zakázáno je vnášet na stadion jakoukoli pyrotechniku, ostré a nebezpečné předměty, alkohol, drogy a další věci, které mohou způsobit zranění. V případě porušení pravidel mohou pořadatelé fanoušky vykázat ze stadionu a policie uplatní postupy v souladu se zákony Chorvatské republiky. 

Vstup rovněž nebude možný s batohem či power bankou. Doporučujeme tedy nechat tyto věci uložené v autobuse či autě. Stadion nedisponuje úschovnou zavazadel.

Povoleny jsou klubové vlajky s dutými tyčemi (ohebnými do úhlu 90 stupňů) a rozměrech maximálně 150 cm x 200 cm. 

Povolený je jeden megafon pro lídra kotle. 

V případě, že vezete s sebou sektorovou vlajku, dejte nám prosím vědět a pokusíme se vše zařídit.

BEZPEČNOSTNÍ DOPORUČENÍ

Z bezpečnostních důvodů doporučujeme fanoušků, aby se po městě nepohybovali oblečeni do klubových barev, dresů, mikin, atd.

Viktoriáni, přejeme šastnou cestu a vidíme se ve čtvrtek v Záhřebu!

Ti z vás, kteří na utkání z jakéhokoli důvodu budou chybět, můžete si již nyní pořídit vstupenky na domácí odvetu, která nás čeká ve čtvrtek 9. listopadu v ideální čas 18:45 v Doosan Areně.

Vstupenku zakoupíte ZDE.