Dnes v 18:45 vyzve Viktorka chorvatské Dinamo Záhřeb. Přinášíme veškeré důležité informace směrem k zápasu, ve kterém se PORVEME O POSTUP!

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy v 17:15. Otevřeny budou všechny vstupy kromě vstupu H na Rodinnou tribunu, který se pro evropské duely nevyužívá.

KONTROLA VSTUPENEK A DOKLADŮ TOTOŽNOSTI

Jak jsme již avizovali, vzhledem k zákazu vstupu pro fanoušky Dinama, je nutné dodržet bezpečnostní opatření. Vstup na stadion bude umožněn pouze občanům ČR a občanům, kteří prokáží trvalý pobyt na území ČR. Je potřeba si kromě vstupenky přinést a předložit i doklad totožnosti (cestovní pas, občanka, řidičák) nebo doklad o trvalém pobytu na území ČR. U dětí do 15 let v doprovodu dospělé osoby postačí jeden doklad právě u doprovodu. Vpuštěni na stadion nebudou rovněž fanoušci s dresy, šálami a jinými fanouškovskými insigniemi GNK Dinamo Záhřeb, bez ohledu na platnost vstupenky a bez nároku na vrácení vstupného. Kompletní info ZDE.

VČASNÝ PŘÍCHOD

Žádáme fanoušky, aby dorazili s dostatečným časovým předstihem. Vzhledem ke kontrolám u vstupů tak chceme zamezit tvorbě front.

SEKTOR HOSTŮ

Fanoušci Dinama Záhřeb na stadion nesmějí, Této možnosti jsme využili a zaplnili tento sektor malými fotbalisty a fotbalistkami z celého Plzeňského kraje. Více info ZDE.

VIKTORIA SHOP

Fanshop pro vás bude otevřený po celý den od 9:00 i během utkání. Zakoupit si můžete například novou zápasovou šálu, viktoriánské dresy či kolekci Evropské konferenční ligy. Před utkáním i během něj bude k dispozici i tradiční stánky v Pallově ulici i na hlavní tribuně. 

Chybět nebudou ani nové kelímky s Pavlem Buchou! Zkuste si naskenovat QR kód. 

NE RASISMU!

Stejně jako v předchozích sezonách nebudou na našem stadionu tolerovány jakékoli projevy rasismu či jakékoli nesnášenlivosti. Viktoriáni, my fandíme slušně a dokážeme vytvořit týmu skvělou podporu v duchu fair play! Vítány jsou samozřejmě viktoriánské klubové vlajky, šály, dresy.

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Magazín Viktorián bude opět v online podobě. Permanentkáři jej dostanou v den zápasu vždy do svých emailů, k dispozici bude před samotným zápasem na webu. Co v něm najdete? Rozhovor s Václavem Jemelkou, představení soupeře a další porci zajímavostí.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

Pivovarská lávka zůstane otevřena.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka (do vyčerpání kapacity) či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.