Letní přestávka končí, již v pátek vstoupí Viktorka do nové sezony 2020/2021 domácím duelem s Opavou (18:00). Do Doosan Areny mohou přijít pouze majitelé nových permanentních vstupenek 2020/2021, kteří si oproti permanentce pořídí náhradní vstupenku zdarma. To vše z pohodlí domova. Kompletní informace naleznete v článku, permanentkáři je dostali s předstihem i do svých emailů.

Na první ligové kolo jsou stále platná omezení, dle kterých může Viktoria využít pouze pětadvacet procent kapacity Doosan Areny, fanoušci mohou být nejvýše v pěti oddělených sektorech s omezenou kapacitou a musí dodržovat rozestupy, tedy sedět ob místo i ob řadu. Z tohoto důvodu budou mít vstup na utkání umožněný pouze majitelé nových permanentních vstupenek 2020/2021, kteří si pořídí online náhradní vstupenku zdarma.

„Bohužel na první zápas jsou stále platná omezení. Mrzí nás, že nemohou přijít všichni naši fanoušci, nicméně i na tuto variantu jsme dopředu upozorňovali a museli s ní počítat. Proto nelze ke vstupu využít permanentní kartu, ale musí být vyměněna za náhradní vstupenku. Získání vstupenky se snažíme fanouškům maximálně ulehčit, nemusí nikam na pokladnu, ale vše si vyřídí pohodlně z domova online. Počet vstupenek je však omezen a vychází z aktuálně povoleného počtu osob na fotbalových utkání,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík s tím, že výměna bude ukončena po vyčerpání maximální povolené kapacity.

Získat vstupenku na zápas FC Viktoria Plzeň – SFC Opava lze od úterý 18. srpna od 11:00 a je to velmi jednoduché, stačí navštívit webovou stránku permanentka.com. Detailní návod naleznete ZDE.

Důležité informace:

  • Ke vstupu na stadion nelze použít zakoupenou permanentní vstupenku
  • Náhradní vstupenku bude možné získat pouze na webu permanentka.com. Na pokladnách výměna probíhat nebude.
  • Náhradní vstupenku budete moci získat na webu permanentka.com nejdříve hodinu po nákupu permanentní vstupenky.
  • Získat náhradní vstupenku bude možné od úterý 18. 8. od 11:00
  • Na jednu permanentku lze získat pouze jednu vstupenku zdarma
  • Celkový počet vstupenek je omezený a závisí na aktuálních nařízeních určujících maximální počet diváků na stadionu
  • Umístění náhradních vstupenek nekoresponduje s umístěním permanentní vstupenky (musí být dodrženo nařízení o minimálních rozestupech mezi místy na stadionu)
  • Kategorie míst náhradních vstupenek přibližně koresponduje s kategorií Vaší permanentky (to například znamená, přihlásíte-li se s permanentkou 4. cenové kategorie, budete mít na výběr z jiných míst na stadionu ve srovnání s někým, kdo se přihlásí s permanentkou 3. cenové kategorie, apod.)

V případě problémů či dotazů se obrate na e-mail fcviktoria@fcviktoria.cz