Už zítra míří viktoriáni do Prahy! Viktoria Plzeň se zde v rámci 7. kola FORTUNA:LIGY utká se Slavií Praha. Zápas má výkop naplánovaný v sobotu 1. září od 19 hodin a my vám přinášíme servisní informace, kterým, prosíme, věnujte svou pozornost.

Brány stadionu se otevřou 1,5 hodiny před zápasem, tj. v 17:30. Hostující vstupenky jsou do sektorů 119 až 121. Plán stadionu je k nalezení ZDE.

Nutností jsou samozřejmě i standardní prohlídky bezpečnostní agenturou, kde prosíme fanoušky o veškerou spolupráci. Na stadionu platí důrazný zákaz používání pyrotechniky. Všichni návštěvníci se koupí vstupenky zavazují dodržovat Návštěvní řád stadionu, který naleznete ZDE. Na základě tohoto závazného dokumentu nebudou na stadion vpuštěny osoby pod vlivem alkoholu, držitelé jakékoli zbraně, vlajkové tyče apod.

Chceme upozornit všechny fanoušky, že v Praze je zakázáno používání pyrotechniky. Vyhnete se tak případným problémům.

Na stadionu se budou prodávat v zájmových sektorech pouze nealko nápoje a nebude tolerováno vnesení zavazadel přesahujících rozměr menší dámské kabelky a obecně předmětů, kterými by mohla být ohrožena bezpečnost na stadionu. Stadion nemá a neprovozuje úschovnu zavazadel.

Dále na stadionu platí zákaz kouření a nebude tolerováno vnesení zápalek a zapalovačů. Na základě bezpečnostního doporučení policie a HZS nebude fanouškům hostujícího klubu povolena a umožněna žádná speciální vizuální prezentace (vyjma klasických sektorových vlajek apod.). Plotové vlajky v sektoru hostů se budou navěšovat dle instrukcí pořadatelské služby a to pouze na boky ochranné mříže, jiné navěšení nebude tolerováno.

Kapacita sektoru hostí je 1 095 míst k sezení. Vstupenky se prodávaly v tomto týdnu v Plzni, v den utkání bude probíhat doprodej na hostujících pokladnách od 17:30. Cena vstupenky zůstává 420,- Kč.