Již ve čtvrtek vstoupí plzeňská Viktorka do 2. předkola Evropské konferenční ligy duelem s Dynamem Brest. Výkop zápasu je v 19:00. Věnujte, prosíme, zvýšenou pozornost následujícím organizačním informacím pro fanoušky.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena pro vás otevře své turnikety tradičně 90 minut před výkopem zápasu, tedy v 17:30. Vzhledem k dalším opatřením doporučujeme přijít s dostatečným časovým předstihem, abychom minimalizovali tvoření front atd.

JAK SE PROKÁZAT U VSTUPU

Kromě platné vstupenky na tento duel je nutné prokázat u vstupu potvrzení o bezinfekčnosti jedním z aktuálně platných způsobů:

  • osoba absolvovala nejdéle před 7 dny RT-PCR vyšetření na přítomnost viru SARS-CoV-2 s negativním výsledkem, nebo
  • osoba absolvovala nejdéle před 72 hodinami POC test na přítomnost antigenu viru SARS CoV-2 s negativním výsledkem, nebo
  • osoba byla očkována proti onemocnění covid-19 a doloží certifikátem o provedeném očkování, že u očkování uplynulo:
    - od aplikace druhé dávky očkovací látky v případě dvoudávkového schématu podle souhrnu údajů o léčivém přípravku (dále jen „SPC“) nejméně 14 dní, nebo
    - od aplikace dávky očkovací látky v případě jednodávkového schématu podle SPC nejméně 14 dní, nebo
  • osoba prodělala laboratorně potvrzené onemocnění covid-19, uplynula u ní doba izolace podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví a od prvního pozitivního testu neuplynulo více než 180 dní
  • výjimku mají děti do 6 let

Potvrzení je nutné mít v papírové formě, nestačí pouze vyfocené v telefonu. Z mobilního telefonu budeme na všech vstupech akceptovat pouze aplikaci Tečka.

Pro vstup nestačí potvrzení od zaměstnavatele ani čestné prohlášení.

Po celou dobu pobytu na stadionu je třeba nosit ochranu dýchacích cest – respirátor.

JAK A KDE SE OTESTOVAT

Chceme fanouškům vyjít maximálně vstříc a ulehčit jim návštěvu zápasu. Z toho důvodu opět zřídíme přímo na stadionu speciální testovací místo.

Pokud to lze, doporučujeme nechat se otestovat s předstihem na stálém odběrovém místě u PD Rychtářka, kam se lze zaregistrovat online. Toto místo bude otevřené i v den zápasu od 8:00 (prosíme, sledujte online rezervace, zda je volno). Od 12:00 pak bude k dispozici i speciální odběrové místo přímo v Doosan Areně v sektoru U (viz mapka). I sem je dobré se registrovat dopředu a přijít, pokud možno, s předstihem.

BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE

Žádáme fanoušky, aby po celou dobu na stadionu nosili respirátory, dodržovali rozestupy, dbali zvýšené hygieny a byli k sobě ohleduplní.

OBČERSTVENÍ NA STADIONU

Na stadionu budou mít fanoušci možnost zakoupit si občerstvení u stánků. Fanoušky žádáme, aby udržovali odstup nejméně 1,5 metru například při čekání před stánkem, atd.

VIKTORIA SHOP

Viktoria shop pro vás bude v zápasový den otevřený klasicky od 9:00 a samozřejmě i před samotným zápasem. K dispozici před utkáním bude i druhý stánek v Pallově ulici.

VSTUPENKY

Vstupenky na duel s Brestem jsou stále v prodeji. Pořídit si je můžete na pokladnách za severní věží Doosan Areny či online na webu Plzeňské vstupenky.

BEZ FANOUŠKŮ HOSTŮ

Dle aktuálních pravidel UEFA nejsou povoleni na stadionu fanoušci hostů. Ti nebudou vpuštěni ani do jiných sektorů v rámci Doosan Areny bez nároku na náhradu vstupného. Pro vyloučení pochybností, na stadion nemohou být vpuštěni fanoušci s běloruskou národností.

ZÁPASOVÝ MAGAZÍN VIKTORIÁN

Na zápas s Brestem pro vás samozřejmě chystáme tradiční zápasový magazín Viktorián, který bude i tentokrát v online vydání. Permanentkáři jej obdrží tradičně v den zápasu do svých emailových schránek, ostatním fanouškům bude pak dispozici na webu.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny není v den zápasu možné. Lze však využít PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

Během čtvrtečního zápasu nebude lávka do pivovaru uzavřena.