Před dalším domácím utkáním FORTUNA:LIGY vám přinášíme tradiční informační článek, ve kterém najdete důležité zprávy, které vám mohou zpříjemnit vᚠfotbalový zážitek v Doosan Areně.

V 17. kole se Viktoria Plzeň od 17:00 utká se Sigmou Olomouc, kterou v této sezoně porazila na jejím hřišti 1:0 zásluhou gólu Romana Procházky v posledních minutách.

Brány stadionu se klasicky otevřou 90 minut před výkopem, to znamená v 15:30. Doprovodný program začíná tradičně zhruba 50 minut před utkáním prvním vstupem moderátorů. Pivovarská lávka uzavřená nebude.

Specialitou celého duelu bude to, že je věnovaný Nadaci pro transplantace kostní dřeně. Fanoušci budou moci následovat hráče Viktorky a přímo před stadionem ve vyhřívaném stanu (poblíž pokladen u Klubovky) vstoupit do registru dárců, kam se připojí i nový viktorián Erik Pačinda. Stan bude k dispozici od 15:00 a přibližně hodinu po zápase.  Vstoupit mohou fanoušci ve věku 18-35 let. První fanoušek, který vstoupí, dostane jako dárek tričko podepsané Romanem Procházkou. Kromě toho můžete pomoci například nákupem speciální kolekce NTKD, přispět libovolnou částkou do speciální kasičky nebo poslat dárcovskou DMS. Více informací, jak se zapojit naleznete ZDE.

O poločasové přestávce budou navíc oceněni nejlepší mládežníci měsíce. Budete moci tak přímo na stadionu zatleskat nejlepším viktoriánským talentům za listopad 2018, které volili šéftrenéři jednotlivých kategorií.

Jelikož zápas zatím není vyprodaný, vstupenky si i nadále můžete pořizovat na prodejních místech Plzeňské vstupenky či online na webu Plzeňské vstupenky (ZDE), případně pak v den zápasu také ve Štruncových sadech – od 11:00 do 14:30 ve fanshopu a posléze na pokladnách.

V prodeji jsou nadále i vstupenky na domácí utkání Viktorie Plzeň v Lize mistrů s AS Řím. Více informací najdete ZDE.

Ve fanshopu či na ostatních dobíjecích místech Plzeňské karty nadále platí, že si můžete dobíjet své chytré permanentky. Pomocí nich se dá následně platit za občerstvení, parkovné v PD Rychtářka, ve fanshopu či v MHD.

Prodávat se tradičně bude i magazín Viktorián. Mimo spousty zajímavostí v něm je přichystaný dočasný souhrn spolupráce Viktorie Plzeň a NTKD, statistické přehledy, fotoreportហze zápasu v Moskvě a mnoho dalšího.

Fanshop se otevírá v 11:00 a můžete si v něm mimo jiné zakoupit stále se rozšiřující kolekci předmětů pod značkou UEFA Champions League, již zmíněnou limitovanou edici NTKD na podporu této nadace a oddělení plzeňské onkologie či unikátní model Doosan Areny. Navštivte před zápasem Viktoria shop a začněte shánět vánoční dárky s dostatečným předstihem!