Již tuto neděli jdeme opět do Doosan Areny na fotbal – po reprezentační přestávce přijede pražská Bohemka! Duel má výkop v 17:30, vy však můžet přijít již s předstihem a navštívit třeba speciální fanzonu O2 TV. Co před samotným zápasem proti svému bývalému týmu očekává obránce Milan Havel?

„Bude to jistě náročné. Čeká nás hodně běhavý soupeř, který hraje z dobrého bloku a vyráží do rychlých brejků, na to si musíme dát pozor,“ uvědomuje si. „V první řadě ale musíme začít každý u sebe a vrátit se k tomu, co chceme hrát. Chceme zpět na vítěznou vlnu a hlavně v domácím prostředí předvést fanouškům takový výkon, jaký si zaslouží,“ dodává.

Reprezentační přestávku Havel uvítal. „Zregenerovali jsme a přes týden hodně dobře potrénovali. O víkendu jsme si mohli i odpočinout, takže přestávka splnila to, co měla a na Bohemku jsme maximálně připraveni,“ říká.

Poslední duel s Bohemians v Doosan Areně právě on rozhodl vítězným gólem na 2:1. „V té době to pro mě bylo t잚í, protože to bylo krátce po příchodu z Bohemky, tak jsem ani neslavil. Ale důležité pro mě i tentokráte bude vyhrát, ne dát gól. A když to bude větším rozdílem, tak určitě budeme rádi,“ dodává Milan Havel.

Vstupenky na zápas jsou stále v prodeji! Prodávají se i na prodejních místech Plzeňské vstupenky, online ZDE a v nové aplikaci.

BOHEMIANS PRAHA 1905

Po 25 kolech je Bohemka na třináctém místě tabulky, na kontě má 26 bodů a skóre 23:32. Ráda by se ještě vyhnula skupině o udržení, na desátou Olomouc však ztrácí pět bodů. Tým trenéra Martina Haška v posledním ligovém kole remizoval 0:0 s Opavou, předtím však na hřišti Karviné vyhrál po gólech Koubka, Dostála a Hůlky vysoko 3:0.

Nejlepším střelcem týmu je s pěti góly bahrajnský reprezentant Abdalláh Júsuf Hilál. V brance se o prostor dělí TomᚠFryšták (12 zápasů, 5 čistých kont, 11 inkasovaných gólů) a Roman Valeš (14 zápasů, 3 čistá konta, 21 inkasovaných gólů).

V posledním zápase s Opavou nastoupili Bohemians v této sestavě: Fryšták – Hůlka, Šmíd, Pokorný – Dostál, Vacek, Levin, Bartek – Reiter, Puškáč (69. Koubek), Vaníček (62. Júsuf).