FINÁLE FORTUNA:LIGY je tady! Již v neděli čeká Viktorku první duel nadstavbové části s Jabloncem. Atraktivní zápas startuje v Doosan Areně v 18:00 a připravena je pro vás celá řada novinek, soutěží a dalších lákadel. Zde je přehled všeho důležitého před nedělním soubojem, na který se rozhodně vyplatí dorazit včas. A pozor! Permanentky STANDARD ke vstupu na utkání neplatí, platí pouze permanentky EXTRA či jednotlivé vstupenky.

SOUBOJ CHUTÍ A DOBROTY ZDARMA Z PEPSI FOOD TRUCKU
Cestou do Doosan Areny se určitě zastavte u stánku Pepsi, kde se budete moci zapojit do Souboje chutí. Každý návštěvník obdrží dva vzorky colového nápoje a podle jejich chuti rozhodne o vítězi. Odměnou za podstoupení souboje pro vás bude zdarma jídlo z přistaveného Pepsi Food Trucku. Speciální menu pro vás navrhnul Roman Kotlář, vítěz první řady soutěže MasterChef. A na co se můžete těšit? Pita chléb plněný trhaným hovězím masem v BBQ omáčce se salátkem coleslaw nebo dýňové rizoto s gorgonzolou.

VIKTORIÁNSKÁ PUMA STŘELBA
Do Doosan Areny se vyplatí přijít rozhodně včas. Přibližně půl hodiny před výkopem zápasu dojde v rámci předzápasového programu k vystřelování dárků. Moderátoři Jiří Pelnář s Jiřím Poórem mezi fanoušky na tribunách vystřelí dárky v podobě triček Puma. Buďte na svých místech včas a chyte si svůj viktoriánský Pumadárek.

AUTOGRAMIÁDA NA RODINNÉ TRIBUNĚ
Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus je na hlavní tribuně v sektoru H a na každý zápas chystá pro nejmenší viktoriány doprovodný program. Malování na obličej, fotostěna, oblíbený fotbálek a nyní také autogramiáda Aleše Čermáka. Záložník Viktorky přijde mezi vás v neděli od 17.00 do 17.40 se vám rád podepíše nebo se s vámi vyfotí. Vše přímo na ochozu Doosan Areny v rámci rodinné tribuny.

SPECIÁLNÍ PŘÍLOHA ZDARMA
Mediální partner klubu Deník připravil k nadstavbové části ligy speciální přílohu plnou zajímavostí, informací a rozhovorů s viktoriány, například trenérem Pavlem Vrbou, Janem Kopicem či Markem Bakošem. V neděli při odchodu ze stadionu si můžete tuto přílohu zdarma vyzvednout na vybraných místech.

UKAŽ, KOMU FAND͊
Od hostesek Fortuny si můžete před utkáním vyzvednout speciální náramek v rámci akce „Ukaž, komu fand횓, před Doosan Arenou tedy samozřejmě ve viktoriánských barvách. Pokud se s náramkem vyfotíte a budete fotku sdílet na Instagramu nebo do komentáře pod příspěvek na facebooku FORTUNA:LIGY spolu s hashtagem #finaleligy a UKAŽ KOMU FAND͊, můžete soutěžit o atraktivní ceny od partnerů ligy:
  • kabriolet na víkend od AAA Auto 
  • Fortuna sázenku v hodnotě 10 000,-Kč
  • voucher na zájezd od CK Alexandria v hodnotě 10 000,- Kč
  • 2x permanentku na FCVP

Více informací o soutěži naleznete ZDE.

A TO NENÍ VŠECHNO…
Kromě již zmíněných lákadel pro vás Viktorka chystá i zatraktivnění zápasového programu. Přijďte v neděli včas a užijme si společně premiérový díl FINÁLE FORTUNA:LIGY.

Vstupenky na zápas s Jabloncem jsou stále v prodeji – online na webu Plzeňské vstupenky, v naší aplikaci, na prodejních místech Plzeňské vstupenky či ve fanshopu.

DALŠÍ INFORMACE
Výkop je na programu v 18:00, brány stadionu se tak otevřou již v 16:30. Pivovarská lávka uzavřená nebude. V den utkání se budou také prodávat vstupenky na další zápasy nadstavbové části. Na zápas s Jabloncem neplatí permanentky typu STANDARD.