Již ve čtvrtek ve 21:00 vstoupí Viktorka do základní skupiny Evropské konferenční ligy duelem proti FC Ballkani. Přinášíme veškeré důležité informace pro fanoušky.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy v 19:30. Otevřeny budou všechny vstupy kromě vstupu H na Rodinnou tribunu, který se pro evropské duely nevyužívá. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front.

VSTUPENKY

Jsou stále v prodeji! Viktoriáni, neváhejte a přijďte podpořit nᚠtým v historicky prvním zápase v rámci skupiny Evropské konferenční ligy.

Vstupenky jsou v prodeji ještě ve středu, v den zápasu se již neprodává.

Na zápas s Ballkani zakoupíte třemi způsoby:

ONLINE zde.

Na prodejních místech Plzeňské vstupenky

Na Ticketpointu v Doosan Areně (9:00 – 17:00)

Rovněž máte možnost si ještě do středečních 17:00 zakoupit i výhodný balíček na všechny tři zápasy.

Online ZDE.

Na Ticketpointu

Na prodejních místech Plzeňské vstupenky

VIKTORIA SHOP

Fanshop pro vás bude otevřený po celý den od 9:00 i během utkání. Zakoupit si můžete například novou zápasovou šálu, viktoriánské dresy či vycházkovou kolekci od Macronu. Před utkáním i během něj bude k dispozici i tradiční stánky v Pallově ulici i na hlavní tribuně.

VSTUPENKY NA PARDUBICE

Zakoupit si samozřejmě můžete i vstupenky na nedělní ligový duel s Pardubicemi (15:00), pokladna pro vás bude otevřená i po utkání s Ballkani.

NE RASISMU!

Stejně jako v předchozích sezonách nebudou na našem stadionu tolerovány jakékoli projevy rasismu či jakékoli nesnášenlivosti. Viktoriáni, my fandíme slušně a dokážeme vytvořit týmu skvělou podporu v duchu fair play! Vítány jsou samozřejmě viktoriánské klubové vlajky, šály, dresy. Naopak žádáme, ostatní symboly či vlajky jiných států na stadion nenosit, musí zde být to pravé viktoriánské prostředí.

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Magazín Viktorián bude opět v online podobě. Permanentkáři jej dostanou v den zápasu vždy do svých emailů, k dispozici bude před samotným zápasem na webu. Co v něm najdete? Rozhovor s Pavlem Šulcem, představení soupeře a další porce zajímavostí.

PIVOVARSKÁ LÁVKA A PRŮCHOD PŘES SEKTOR HOSTŮ

Od 19:00 bude uzavřena pivovarská lávka, uzavřen bude i průchod skrze prostor před sektorem hostů.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka (do vyčerpání kapacity) či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.