Viktorii ve čtvrtek od 19 hodin čeká první domácí zápas skupinové fáze Evropské ligy, utká se s izraelským Hapoelem Beer-Sheva. LukᚠHejda na předzápasové tiskové konferenci upozorňoval především na ofenzivní sílu soupeře.

„Víme, že je Hapoel silný v kombinaci. Na krajích má rychlé a nebezpečné hráče, v útoku je pak TomᚠPekhart, na kterého si musíme dát pozor,“ podotýká. „Je to silový forvard, jako soupeř bude určitě pro nás obránce nepříjemný. Nesmíme mu dát žádný prostor,“ má Hejda jasno.

Viktorii bude kvůli zranění chybět David Limberský. „Samozřejmě ho budeme postrádat, ale vzadu jsme všichni sehraní minimálně z tréninků. Věřím, že to bude bez problémů,“ nedělá si z toho velkou hlavu stoper Plzně.

Poté, co v prvním zápase Viktoria padla v Bukurešti 0:3 a Beer-Sheva porazila Lugano 2:1, si viktoriáni důležitost utkání uvědomují velice dobře. „Cítíme, že půjde o hodně. Navíc budeme hrát před domácím publikem, které budeme chtít potěšit dobrou hrou a výhrou. Pro naše fanoušky se budeme snažit podat nejlepší výkon,“ uzavírá LukᚠHejda.

Fotogalerie