Čtyři ligové zápasy v řadě s výhrou a konec. Viktoriáni bohužel přerušili sérii výher, to když na půdě Karviné pouze remizovali 1:1. Šancí na to vyhrát měli opravdu hodně, ale v koncovce se nedařilo podle představ. I o tom mluvil Šimon Falta a trenér Adrian Guža.

„Cítím zklamání. Co máte udělat víc, když si mužstvo vytvoří šest obrovských šancí a hraje velmi dobře?! Soupeř to zázračně ustál a zápas nakonec skončil 1:1. Je to jednoznačné zklamání,“ uvědomuje si Adrian Guža.

„Je to výsledková ztráta, obzvl᚝ ze šancí, které jsme si hlavně v prvním poločase vytvořili. Byli jsme velmi málo produktivní, to nás stálo vítězství. Potřebujeme se rychle zmobilizovat a připravit se na středeční zápas,“ dodává slovenský kouč.

„Jednoznačně jsme chtěli vyhrát, šli jsme za tím celý zápas, ale bohužel se nám to nepodařilo. Snažili jsme se hned od začátku mít velký tlak, ale z prvního brejku nás soupeř potrestal, a to nás zatím strašně sráží,“ ví Falta, který v první půli nastoupil na levém křídle, pak se posunul na beka.

Jak moc podle Šimona Falty ovlivnil další průběh hry brzký inkasovaný gól, když viktoriáni předtím sami tři šance zahodili? „Je to složitější na hlavu, ale pořád bylo dost času na to zareagovat,“ říká Falta. „Do druhé půle jsme vstoupili tak, jak jsme chtěli. Dali jsme rychlý gól a tlačili se i za dalším, bohužel ten už se nám vstřelit nepodařilo,“ doplňuje svá slova.

Nabitý program Viktorky pokračuje už ve středu, kdy na domácím stadionu přivítá Zlín. „Je pravda, že se to maličko kupí, ale tak to prostě je a myslím si, že i s tímto náročným programem jsme se popasovali celkem dobře. Jen musíme být produktivnější do dalších zápasů a musíme si dát větší pozor na protiútoky, abychom zase hned z prvního neinkasovali,“ uzavírá Falta rozhovor.

Fotogalerie