Viktoriáni jsou doma. Krátce před třetí hodinou odpolední se výprava vrátila ze zasněžené Moskvy domů do Doosan Areny. Po důležité výhře nad CSKA Moskva v elitní Lize mistrů je již v neděli čeká další důležitý ligový duel s Olomoucí. Příprava na speciální zápas, jenž je věnován Nadaci pro transplantace kostní dřeně, začíná!

Úderem středeční jedné hodiny odpolední dosedl letecký speciál z Moskvy na ranveji v Praze, krátce před třetí už se hráči Viktorie chystali v Doosan Areně k pozápasovému tréninku. „Letěli jsme přibližně dvě a půl hodiny, což není nic hrozného. Po výhře je navíc vždy dobrá nálada, takže cesta byla v naprostém pořádku,“ vyprávěl autor vítězného gólu v Moskvě LukᚠHejda. „Jsme strašně šastní, že se nám podařilo vyhrát. A v dalším zápase s Římem budeme bojovat o postup do Evropské ligy, což by byl fantastický úspěch,“ dodal.

Nyní je však na řadě další ligová bitva!

„Od teď se plně koncentrujeme jen na Olomouc. Poslední dva zápasy v lize jsme nevyhráli, takže musíme naplno zabrat a před našimi fanoušky vyhrát,“ má jasno LukᚠHejda. A nedělní souboj bude mít speciální poslání – pomoci podpořit Nadaci pro transplantace kostní dřeně (NTKD).

Fanoušci budou moci dokonce následovat hráče Viktorky a vstoupit přímo před stadionem do registru dárců. Vstoupit se nyní rozhodl například i záložník Erik Pačinda, tedy nová posila Viktorie. „Věřím, že se ke mně fanoušci přidají. Já se jim samozřejmě rád podepíšu a vyfotím se s nimi,“ slibuje před nedělí.

Podpořit NTKD lze různými způsoby (více info ZDE).

Pokud stále váháte, vstupenky jsou ještě v prodeji. Pojďme společně naplnit DOOSAN Arenu a pomoci dobré věci! Kromě fanshopu a prodejních míst Plzeňské vstupenky se lístky dají zakoupit také online ZDE.