Zápas století – to je pro celou Plzeň i celý Plzeňský kraj blížící se duel s Realem Madrid, největším a nejúspěšnějším týmem fotbalové historie. Výkop zápasu je ve středu 7. listopadu ve 21.00 a už nyní se fanoušci nemohou dočkat.

Real Madrid. Pojem, při kterém se každému fotbalovému fanatikovi musí vybavit největší klub v historii tohoto nádherného sportu. A právě „bílý balet“ budou mít viktoriáni tu čest už příští týden přivítat ve své Doosan Areně.

Západočeši už v minulosti hráli nezapomenutelná utkání s Barcelonou, Bayernem Mnichov, AC Milán nebo Manchesterem City, ale o domácím zápase s Realem Madrid doteď mohli jen snít. Už za necelý týden se z toho stane realita.

Sen několika plzeňských generací se vyplní partě okolo Romana Hubníka. „Pro mě to je jeden z největších zápasů v kariéře. Hrát na Realu, který vyhrál tolikrát Ligu mistrů, a přivítat je doma, to je ohromný svátek a zážitek pro všechny. Na tohle člověk bude vzpomínat do konce života,“ vzkazuje kapitán Viktorie.

V prvním duelu na půdě legendárního Santiaga Bernabéu se Plzeňští předvedli ve skvělém světle. Ve španělské metropoli sice prohráli 1:2, svému soupeři ale byli rovnocenným soupeřem. Několik šancí Západočechů musel zastavit až skvěle chytající Keylor Navas.

O nadšení ze soupeře přitakává i střelec gólu viktoriánů v Madridu Patrik Hrošovský. „Je to pecka. Už před losem skupinové fáze si hodně z nás přálo, abychom chytili právě Real. Vyhrál třikrát za sebou Ligu mistrů, je to to nejvíc, co se vůbec mohlo stát, že je zde můžeme přivítat,“ souhlasí šikovný středopolař.

Už ve středu 7. listopadu uvidí fanoušci červenomodrých nejslavnější fotbalové mužstvo vůbec v Plzni. Buďte společně s námi u tohoto historického okamžiku, který už se nemusí nikdy opakovat…