Gamezóna se čtyřmi konzolemi PS4 bude pro fanoušky opět nachystaná na rodinné tribuně Hitrádia FM Plus – v neděli navíc i s Lukášem Pourem, který pod přezdívkou T9Laky aktuálně dominuje české FIFA scéně.

Pokud se vám v neděli podaří proti Lakymu ve hře FIFA 19 skórovat, můžete si navíc odnést i dárek ze speciální kolekce FCVP eSport. V té aktuálně najdete tričko, podložku pod myš, klíčenku, vak na záda nebo speciální multifunkční šátek. LukᚠPour bude na rodinné tribuně před zápasem.

Pokud vás zajímá více z viktoriánského působení ve světě virtuálního fotbalu, určitě si najděte instagramový účet @fcvp_esport a přidejte se mezi sledující. Právě LukᚠPour se navíc fanouškům věnuje pravidelně i při streamech na sociální síti Twitch – viktoriánský kanál najdete pod názvem fcvp_tv.

Všechny vyjmenované předměty – tedy kompletní sortiment kolekce FCVP eSport – navíc právě v neděli pořídíte se slevou 15 %! Určitě se tedy zastavte ve fanshopu, který bude opět otevřený i po skončení nedělního utkání s Opavou (od 16:30, vstupenky v prodeji).