Trenér B-týmu Viktorie Plzeň Josef Parlásek po utkání 10. kola ČFL skupiny A na hřišti Vltavínu.

Utkání nakonec skončilo remízou, vzhledem k průběhu zápasu, berete ten bod?

Bod brát musíme, nic jiného nám nezbývá. Prohrávali jsme, nicméně díky poctivému týmovému výkonu jsme dokázali vyrovnat a v závěru jsme ještě měli dvě obrovské šance na otočení skóre. Bod z Vltavínu bude mít svoji velkou cenu, pokud zvládneme další domácí zápas.

Měl jste šastnou ruku, když jste poslal na hřiště Jindřicha Nováčka a o čtyři minuty vyrovnal. Jak jste to viděl?

Občas se to takto stává, že střídající hráč po chvíli co jde na hřiště, dá gól. Všichni tři střídající hráči naši hru oživili, navíc konkrétně Jindra Nováček měl v závěru ještě jednu obrovskou šanci, kterou mohl strhnout vítězství na naši stranu.

Jak byla cítit absence Adama Vrby v útoku?

Celý týden před utkáním jsme řešili řadu absencí. Adam nebyl na utkání k dispozici z důvodu nemoci a stejně jako ostatní hráči, kteří nemohli nastoupit, tak nám chyběl, ale hráči, kteří nastoupili, odvedli v zápase dobrou práci.

Příští víkend hraje béčko doma s Povltavskou FA, budete chtít navázat na minulé domácí vítězné utkání s Královým Dvorem?

Jednoznačně a jak jsem zmiňoval v předešlé otázce, tak bod z Vltavína bude mít svoji cenu v momentě, kdy zvládneme domácí utkání proti Povltavské FA.