Tohle zamrzí. Viktoriáni v Teplicích zejména ve druhé půli hýřili aktivitou a vytvářeli si střelecké příležitosti, nakonec ale ani to nestačilo na body. Ze severu Čech odjíždějí po prohře 1:2 s prázdnou. Zklamaní tak logicky byli Aleš Čermák, střelec jediného gólu Patrik Hrošovský i trenér Pavel Vrba, kteří zápas hodnotili.

„Hlavní příčina byla ve dvou rozdílných poločasech. V prvním jsme nehráli tak, jak bychom si představovali a nᚠvýkon nebyl dostatečný, abychom s ním Teplice překvapili. Oni toho využili hned na začátku utkání,“ uvědomuje si kouč.

„Ve druhém poločase jsme doplatili na neproměňování šancí. Naše hra měla více přímočarých akcí a myslím si, že jsme si jich i dost vytvořili. Výsledek je pro nás špatný, ale zavinili jsme si ho pouze sami,“ neskrývá se Vrba za slovy.

Že si vytvořili dostatek příležitostí na otočení výsledku vědí moc dobře i samotní hráči. „Chybělo proměnit všechny ty šance, já osobně jsem měl jednu dvě. Dneska jsme si jich vytvořili asi nejvíc ze všech zápasů v letošní sezoně, ale bohužel jsme až na jednu žádnou neproměnili a jedeme domů bez bodů,“ lituje Čermák. „Těch šancí bylo dnes fakt strašně moc a když je nedáme, tak je to potom těžké,“ souhlasí Patrik Hrošovský.

Viktoriány teď čeká reprezentační pauza, po ní následuje domácí duel s Bohemians. „Možná je to dobře, můžeme kvalitně potrénovat a snad se vrátíme v lepší formě, než v jaké jsme teď,“ doufá Aleš Čermák. „Musíme si rozebrat, co se v posledních týdnech udělalo špatně, proč jsme utkání nezvládli a vrhnout se do zbývajících zápasů, kterých je ještě stále dost,“ dodává Hrošovský.

Fotogalerie