Pro fanoušcky cestující do Lisabonu bude jako meeting point sloužit Praça do Rossio, kde najdou několik restauračních zařízení, obchodů a historických památek. Odsud se pak mohou přímo ke stadionu přesunout metrem.

Z náměstí Praça do Rossio doporučujeme fanouškům dopravit se metrem. Vystoupit by měli ve stanici TELHEIRAS a směřovat by následně měli ke Gate 1 na severní straně stadionu. „Fanoušci se rozhodně musí vyhnout stanici Campo Grande, která se nachází na jižní straně stadionu, zde budou situováni fanoušci Sportingu CP,“ upozorňuje tiskový mluvčí Václav Hanzlík na základě informací doporučených přímo od klubu.

K dispozici pro případnou radu budou na místě policisté, kteří případně fanoušky doprovodí i přímo na stadion. Informace o metru se dají najít přímo na oficiálních stránkách lisabonského metra – ZDE.

Na José Alvalade Stadium opět budou platit stejná bezpečnostní pravidla jako v Plzni. Nebudou tedy tolerovány žádné projevy násilného chování a rasismu, nesmí se vnášet alkoholické nápoje, pyrotechnika, atd.