Po reprezentační přestávce můžeme v Doosan Areně znovu na fotbal. 31. března se od 17:30 utkáme s Bohemians Praha 1905 a zápas opět doprovází několik důležitých bezpečnostních a servisních informací.

Výkop zápasu je naplánovaný na 17:30, brány stadionu se tedy otevřou v 16:00. Doprovodný program tentokráte začne již v 15:30! V parku před hlavními turnikety vedle restaurace Klubovka se totiž otevře speciální fanzona O2 TV, ve které vás čeká například soutěžení, focení s mistrovským pohárem a od 16:30 do 17:00 také autogramiáda Michaela Krmenčíka a Daniela Koláře. Více informací k fanzoně najdete ZDE. Navíc každý návštěvník fanzony obdrží voucher na měsíc sledování O2 TV zdarma.

V den zápasu bude pivovarská uzavřená od 15 hodin směrem od řeky do pivovaru.

Utkání s Bohemians zatím není vyprodané, vstupenky si tak i nadále lze zakoupit. Máte následující možnosti:

- ve fanshopu v pátek 29. března od 9 do 17 hodin, případně v neděli 31. března od 11:30 do 14:30
- na pokladnách v den zápasu od 14:30
- na prodejních místech Plzeňské vstupenky (seznam ZDE) v jejich otevírací době
- online na webu Plzeňské vstupenky ZDE
- v nové aplikaci (ke stažení na Google Play či Apple store)

V rámci nové aplikace opět budete moci vyzkoušet například stadionovou navigaci. Po připojení se na Wi-Fi v Doosan Areně vás apliakce dovede přímo do vašeho sektoru, v něm pak pomůže nalézt stánek s občerstvením či toalety.

Zároveň se v den zápasu budou prodávat ještě také vstupenky na nadcházející domácí utkání s Baníkem Ostrava (sobota 13. dubna, 18:00), a to od 11:30 do 14:30 ve fanshopu a následně na pokladnách za severní věží stadionu. Více informací najdete ZDE.

Ve fanshopu či na ostatních dobíjecích místech Plzeňské karty nadále platí, že si můžete dobíjet své chytré permanentky. Totéž bude možné na speciální dobíjecí pokladně za severní věží. Permanentkami se pak dá platit za občerstvení, parkovné v PD Rychtářka, ve fanshopu či v MHD.

V prodeji bude znovu magazín Viktorián, ve kterém najdete spoustu zajímavostí. Například různé statistiky, mládežnický servis, rozbor hráče, představení soupeře a další. K dostání za symbolických 19 Kč bude v okolí stadionu či třeba ve fanshopu.

Klub FC Viktoria Plzeň byl za incident fanoušků v průběhu utkání 24. kola FORTUNA:LIGY potrestán pokutou 500 tisíc korun a podmínkou uzavření sektorů na domácí i venkovní utkání. FCVP odsuzuje jednání jednotlivců, kteří poškodili klub i jeho slušné fanoušky a vyzývá všechny návštěníky v Doosan Areně, aby respektovali návštěvní řád a pravidla slušného chování. Vyjádřeme svůj názor i podporu slušně, bez projevů rasismu, agrese a používání nebezpečné pyrotechniky.

Partnerem utkání je společnost Rosso Steel. Rosso Steel patří k předním zpracovatelům plochých válcovaných výrobků ve svitcích na českém trhu a na trzích střední Evropy. Portfolio hlavních odběratelů Rosso Steel tvoří automobilový průmysl, kovovýroba, stavebnictví.