Je tady nový týden plný fotbalu na Viktorce. Na co se těšit? Ve čtvrtek nás čeká premiérové utkání v Evropské konferenční lize proti FC Ballkani, v neděli pak půjdeme do Doosan Areny na ligový duel s Pardubicemi, navíc pro vás chystáme fanzonu.

Lepší pozvánku na nový týden si snad ani nešlo přát. Viktoriáni v neděli ve Zlíně zapsali nejvyšší venkovní ligovou výhru ve své historii (7:1) a teď už upínají veškerou pozornost na čtvrteční duel Konferenční ligy. Premiérou v základní skupině evropské soutěže bude duel s FC Ballkani, které začíná ve 21 hodin.

„Chtěl bych všechny viktoriány pozvat na čtvrteční zápas. Bude důležité vstoupit do soutěže co nejlépe a fanoušci nám v tom určitě pomohou. Věřím, že bude Doosan Arena plná,“ říká před zápasem kapitán týmu LukᚠHejda.

Viktoriáni, pokud ještě nemáte balíček na celou skupinu či vstupenku na čtvrtek, je nejvyšší čas. „Vstupenkou jsou stále k dispozici, fanoušci by si s jejich nákupem měli ale pospíšit. Prodej balíčků i jednotlivých vstupenek běží do středy,“ informuje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Je to jednoduché, zakoupit lze následujícím způsobem:

1.     ONLINE ZDE.

2.     Na prodejních místech Plzeňské vstupenky

3.     Na Ticketpointu u Doosan Areny.

Pondělí 9:00 – 17:00

Úterý 9:00 – 17:00

Středa 9:00 – 17:00

Viktoriáni, pojďte si užít premiéru v Konferenční lize s námi, zaktivujte všechny fanoušky ve svém okolí, a jsme ve čtvrtek kompletní!

 

V NEDĚLI NA LIGU I S FANZÓNOU

Po pohárovém čtvrtečním večeru je potřeba zmobilizovat síly, hned v neděli od 15:00 přivítáme v ligovém mači Pardubice. Před zápasem pro vás bude před Doosan Arenou nachystaná velká ligová fanzona, kde bude fotbalová střelnice, stánek s mistrovským pohárem či autogramiáda dvou hráčů Viktorie. Ideální program na nedělní odpoledne! Více informací k programu fanzóny přineseme v následující dnech.

Vstupenky na nedělní zápas zakoupíte ZDE.