Dnes viktoriáni vůbec poprvé během svého pobytu ve Španělsku trénovali dvoufázově. Nechyběla samozřejmě střelba, nácvik herních situací, centry ale třeba ani piškvorky. Své fotbalové umění navíc ukazovali i všichni trenéři. A prosluněné počasí a krásný areál všemu jen přidávaly na kvalitě.

„Počasí je tu nádherné, sluníčko hřeje, podmínky jsou prostě skvělé,“ těší kapitána mužstva Lukáše Hejdu. „Nic nám tu nechybí, vše je na špičkové úrovni. Já jsem tu vlastně už potřetí, takže to zažívám znovu a rád se sem vracím. Hřiště je perfektně připraveno,“ pochvaluje si 32letý stoper. 



Již zítra Lukáše i jeho spoluhráče čeká první přípravné utkání v rámci zahraničního kempu. Od 15 hodin se přímo tady v Benidormu utkají s Heidenheimem, tedy s klubem 2. bundesligy, který dokonce vznikl ve stejný rok jako Viktorka – tedy v roce 1911. Aktuálně se celek vyznávající také červenou a modrou barvu pokouší znovu o historický postup do Bundesligy.

„Němci vždycky hodně presují, zápasy s nimi bývají hodně běhavé a fyzicky náročné, takže čekám fyzickou hru. Ale věřím, že jsme dobře připravení a že se s tím popasujeme a odehrajeme dobrý zápas,“ uzavírá Hejda.

Fotogalerie