Již tento víkend (13. až 15. července) je na programu tradiční Memoriál Stanislava Štrunce, který je letos vskutku skvěle obsazen. Viktoria se ve skupině A utká se skotským Glasgow Rangers a polskou Legií Varšava. Ve skupině B se potom představí Hertha Berlín, West Bromwich Albion a MŠK Žilina.

Zápasy se odehrají na celkově třech hřištích – v tréninkovém areálu FCVP v Luční ulici, v Černicích a také v Dobřanech. Viktoriáni vykročí za obhajobou loňského prvenství v pátek odpoledne. Od 17:00 si to na stadionu v Luční rozdají s atraktivním soupeřem Glasgow Rangers.

„Za poslední roky je dle mého názoru letošní ročník obsazen nejkvalitněji a nejprestižněji. První utkání nás čeká proti Glasgow Rangers, což bude určitě skvělá prověrka před nadcházející sezonou. Na jednu stranu je to pořád příprava, ale prestiž turnaje v domácích podmínkách tomu přikládá velkou váhu,“ řekl trenér U19 Jiří Žilák.

V sobotu se Západočeši ukážou fanouškům na jižním Plzeňsku. Nově zrekonstruovaný stadion v Dobřanech bude od pěti odpoledne hostit jejich zápas proti Legii Varšava. Plzeňští se po skončení utkání dozví soupeře pro neděli a také to, o jaké umístění si v konečném zúčtování zahrají.

Celý víkend můžete sledovat veškeré klubové komunikační kanály, na kterých vás budeme pravidelně informovat o průběhu celého turnaje.

Program

Pátek 13. 7.
FC Viktoria Plzeň – Glasgow Rangers (17:00, Luční ulice)
Hertha Berlín – West Bromwich Albion (17:00, Dobřany)

Sobota 14. 7.
Legia Varšava – Glasgow Rangers (10:00, Černice)
West Bromwich Albion – MŠK Žilina (10:00, Dobřany)
Legia Varšava – FC Viktoria Plzeň (17:00, Dobřany)
MŠK Žilina – Hertha Berlín (17:00, Černice)

Neděle 15. 7.
Zápas o 5. místo (11:00, Černice)
Zápas o 3. místo (13:00, Luční ulice)
Finále (15:00, Luční ulice)