Utkání s mladíky katalánského velkoklubu, kteří vedou skupinu C UEFA Youth League se uskuteční od 12 hodin v Přešticích. Lístky na nej už jsou vyprodané.

Poslední souboj v rámci mládežnické Ligy mistrů naši dorostenci sehrají s hegemonem skupiny, Barcelonou. Ta je v ní zatím jediným neporaženým týmem, s jedinou remízou, kterou si připsala v dramatickém souboji s Bayernem.

Ten se hrál v Mnichově a lépe do něj vstoupili domácí. Už ve 25. minutě totiž vedli 2:0. Španělé ale díky hattricku nejlepšího střelce soutěže Victora Barbery skóre otočili. Pro vítězství si ale nakonec nedošli, protože se pět minut před koncem prosadil Copado.

I přes tuto ztrátu je Barcelona s 13 body suverénní. Navíc disponují nejlepším útokem (12 vstřelených branek) i obranou (3 obdržené branky) a mají jistý postup.

Na druhé straně viktoriáni o naději o postup definitivně přišli minulý týden v Miláně, kde podlehli Interu Milán. Nenavázali tak na skvělé výkony, jež podali proti Bayernu, který jednou porazili a jednou s ním remizovali.

Výsledek duelu s Barcelonou tak pro svěřence Ondřeje Šimla nebude pro další pokračování v soutěži důležitý. To ovšem nic nemění na jejich přístupu k zápasu. „Budeme se před domácím publikem chtít prezentovat co nejlíp a odvést maximum, abychom ze hřiště odešli se vztyčenou hlavou. Pokusíme se být nebezpeční a něco uhrát, to bude nᚠcíl,“ má jasno Šiml.


Utkání se odehraje před zcela zaplněnými tribunami, je totiž již vyprodané. Vstupenky tak nebudou k dispozici už ani na místě.