Krajní obránce naváže na své dosavadní výkony v červenomodrém dresu, který bude oblékat i v nové sezoně. Čtyřiadvacetiletý bek přichází z Jablonce na hostování s opcí.

Do Plzně přišel Libor Holík letos v únoru na půlroční hostování. V jarní části ligy nastoupil do dvanácti zápasů, ve kterých přispěl k zisku mistrovského titulu.

Rychlonohý hráč dostal již na startu přípravy svolení zapojit se do tréninku s mužstvem trenéra Michala Bílka, a také s ním vyrazil na soustředění do rakouského Westendorfu. Nyní je jasné, že hráč s číslem 44 bude ve Viktorce pokračovat i v nové sezoně!

„Své kvality prokázal již během jara, kdy nám pomohl k úspěchu. Jedná se o kvalitního a talentovaného hráče, který se rychle stal součástí týmu a je pro nás velkým přínosem. Jsem rád, že s ním můžeme počítat i v novém ligovém ročníku,” uvedl generální ředitel klubu Adolf Šádek.

„Zároveň bych chtěl moc poděkovat jeho agentovi Adriánu Lučanovi za součinnost a korektní jednání, díky kterému se nám podařilo Liborův příchod takto dotáhnout,“ dodal Adolf Šádek.

„Mám radost, že můžu ve Viktorce zůstat a navázat na skvělý a úspěšný konec sezony, který jsem tu zažil. Čekají nás velké zápasy a já si jich už nemůžu dočkat,“ řekl Libor Holík.