FC Viktoria Plzeň ve 4. kole ePojisteni.cz ligy překvapivě prohrála s FC Fastav Zlín 0:2 a dál čeká na první letošní domácí výhru. Viktoriáni především v prvním poločasu nepředvedli dobrý výkon a Zlín si po zásluze odvezl všechny body.

„Nezvládli jsme hlavně první poločas, který byl z naší strany velmi pasivní. Byli jsme daleko od hráčů, nedostali jsme do hry a všude jsme byli pozdě. Tou pasivitou jsme dostali i úvodní gól. Po změně stran jsme sice nehráli úplně špatně, ale z brejku jsme dostali gól a bylo po zápase,“ říká kapitán Roman Hubník.

Viktoriáni sice mají nabitý program vzhledem k účasti v předkolech Ligy mistrů, ale žádné výmluvy stoper Plzně nehledal. „Nedovedu to vysvětlit, čím to může být. Připravujeme se na zápas jako vždy, těšíme se a pak tam předvedeme to, co jsme předvedli v první půli,“ dodává Hubník.

Za rozhodnutého stavu to především v kotli Viktorie vypadalo, jakoby se vedlo a fanoušci podporovali hráče až do samotného konce. „Pro celý tým je příjemné, když fanoušci fandí i po utkání. Za to jim patří velký dík a doufám, že v dalších zápasech je nezklameme jak dnes,“ omlouvá se obránce.

Viktoriáni už v úterý hrají odvetný zápas play off Ligy mistrů s Ludogorcem Razgrad. „Zítra tu prohru ještě v hlavách určitě budeme mít, ale od pondělí už se musíme soustředit jen na Razgrad. Snad nás ta prohra posílí,“ uzavírá Roman Hubník.

Fotogalerie