30. 12. 1899    

Nadst. / Sobota 27. 4. 2019, 13:00 / Letní stadion

Nadst. / Sobota 27. 4. 2019, 13:00
Letní stadion

FK Pardubice

3:2pen

(2:0)

FC Viktoria Plzeň

sestavy

FK Pardubice

Bidlová – Grundmannová, Betáková, Nekovářová, Vodvárková, Novotná (64. Spilková), Fialová (64. Solničková), Matějková, Jedličková, Neradová, Chabadová (74. Šindelářová).

FC Viktoria Plzeň

Pančochová – Baumruková, Horáčková, Kolorosová, Hermanová (41. Klepsová), Polcarová, Csordas, Štichová (75. Šeflová), Jílková (59. Gracias), Belšánová (64. Strašilová), Němcová.

statistiky

Branky: 14. Neradová, 25. Chabadová – 47. Kolorosová, 71. Strašilová, Penalty: 4:3, Rozhodčí: Baová – Kmitovská, Machačová.

Diváci: 50

hodnocení trenéra

Vojtěch Křelina (FC Viktoria Plzeň): „Další kolo nadstavbové části jsme absolvovali v Pardubicích, kde jsme zároveň utkání chtěli pojmout jako generálku na finále poháru, které nás čeká ve středu. S tímto vědomím jsme se na utkání připravovali, ale první půle tomu naprosto neodpovídala. Soupeřky nás od prvních minut přehrávaly především v nasazení a ochotě běhat. Byli jsme všude druzí a naprosto se nám nedařilo držet se našeho stylu hry a pokynů, které byly dány v kabině. Soupeř toho dokonale využil a ujal se zaslouženě vedení dva nula. O poločasové přestávce byl v kabině pořádný průvan a holkám jsme velice důrazně vysvětlili, že tudy cesta nevede. Zdá se, že to mělo na holky přesně ten správný účinek, protože do druhé půle vlétly jako vyměněné a bylo jich plné hřiště. Soupeře jsme zatlačili a vytvářeli si dobré příležitosti plynoucí hlavně z obětavosti a spolupráce při napadání soupeře. Nakonec se nám podařilo srovnat skóre a dokonce jsme vstřelili i třetí branku, ale ta neplatila pro domnělý ofsajd. Další branka už nepadla a tak se šlo na penalty, které nám bohužel nevyšly, ale není třeba věšet hlavu. By byla první půle z kategorie hororových, tak za druhou půli holky zaslouží pochvalu a uznání, protože i když vše nefungovalo jak má, tak předvedly ohromné odhodlání a ochotu pracovat a otočit nepříznivý výsledek za každou cenu. Na tomto musíme stavět a přenést si to i do středečního finále poháru.“