Viktoriáni, strašně důležitý zápas je tady! Od 18:00 vyběhneme v Doosan Areně k semifinálovému duelu Mol Cupu se Zlínem. Těšit se samozřejmě můžete i na velkou viktoriánskou fanzónou s jednou novinkou. Tady jsou veškeré důležité informace pro fanoušky.

VZKAZ KABINY

„Čeká nás nesmírně důležitý zápas a rozhodně nic jednoduchého. Přesto máme svůj sen i cíl a za ním si budeme chtít jít. Zápasy jdou v rychlém sledu, ale jsem si jistý, že jsme dobře zregenerovali a budeme stoprocentně nachystáni. Zároveň věřím i ve velkou podporu našich fanoušků,“ říká před zápasem záložník LukᚠKalvach.

VIKTORIÁNSKÁ FANZÓNA od 15:30 – s jednou novinkou

I na středečním duelu pro vás bude k dispozici nová Viktoriánská fanzóna. Na co se můžete těšit? BETANO souboj ve střelbě na brankáře s měřením rychlosti střely, Subsoccer, MAXI nafukovací šipky GAMBRINUS, přesnost střelby od PEPSI a další aktivity a soutěže o zajímavé ceny. Samozřejmě nebude chybět ani Drink&food zóna – ta pro vás nově bude k dispozici i o poločasové přestávce. O ní si budete moci dojít pro něco na zub východem mezi sektory P a R a pak se vrátit zpět na své místo na start druhého poločasu.

SportIQ se na vás těší s novým cvičením, které prověří rychlost reakce, šikovnost s míčem a koordinaci. Dozor nad touto atrakcí bude mít osobně Martin Fillo, tak se s ním přijďte poměřit! Fanzónu naleznete poblíž Pamětního místa Brány borců na pomezí sektorů P a R a startuje již dvě a půl hodiny před zápasem, tedy 15:30. Rozhodně tedy vyrazte na fotbal dřív a užijte si s celou rodinou bohatý doprovodný program.

VSTUPENKY

Vstupenky na semifinále jsou stále k dispozici online ZDE. V prodeji budou i před utkáním, od 9:00 ve Viktoria shopu, v 15:30 se prodej přesune na pokladny. Zakoupit si můžete rovněž vstupenky na nedělní duel 30. ligového kola s Teplicemi (15:00) ZDE.

PERMANENTKÁŘI

Vaše místa jsou nachystaná. Prosíme, dorazte všichni. V případě, že nemůžete, nabídněte prosím své místo ostatním zájemcům ZDE.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy ve 16:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front a můžete hráče podpořit hned při příchodu na rozcvičku (cca 17:25).

VIKTORIA SHOP

Určitě doporučujeme návštěvu Viktoria shopu, kde si zakoupíte například produkty speciální kolekce ke čtvrtfinále UECL. Otevřeno bude od 9:00, před utkáním budou k dispozici i tradiční stánky v Pallově ulici a na hlavní tribuně.

NOVINKA V OBČERSTVENÍ

Na stáncích s občerstvením budou nově k dispozici oblíbené nachos, vybrat si můžeme buď se sýrovým či salsa dipem.

RODINNÁ TRIBUNA HITRÁDIA FM PLUS, tentokrát s hrou Mathesso

I ve středu pro vás nachystána, k dispozici budou tradiční fotbálky, fotostěna, stánek s občerstvením a tentokrát si zde budete moci vyzkoušet i speciální zábavnou matematickou hru Mathesso.

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Magazín Viktorián je v této sezoně pouze v online podobě. Permanentkáři jej dostanou v den zápasu vždy do svých emailů, k dispozici bude samozřejmě i na webu.

Kde seženu magazín Viktorián?

• Permanentkáři jej obdrží v den zápasu do svých emailů

• Před utkáním bude na webu FCVP

• Po stadionu jsou rozmístěny QR kódy, jejíchž načtením si magazín otevřete

POLOČASOVÁ SOUT̎ S DOOSAN ŠKODA POWER.

Jak se registrovat do poločasové soutěže?

1. Otevřete si zápasový magazín Viktorián

2. Na stránce k soutěži se registrujete přes QR kód či link (uvedete jméno, umístění vstupenky či číslo permanentky)

3. Ve 40. minutě zápasu moderátoři oznámí jména třech soutěžících

4. O přestávce střílíte na branku o ceny od našeho generálního partnera Doosan Škoda Power.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

Ve středu bude průchozí.

VIKTORIÁNI, T̊ÍME SE NA VÁS!