Po šesti letech se s Viktorií Plzeň loučí záložník Aleš Čermák, kterému v klubu vypršel kontrakt. Z Plzně putuje na Slovensko. Novou smlouvu podepsal s Dunajskou Stredou. Stejně tak klub opouští Matěj Hybš, kterému rovněž vypršela smlouva. Ten se upsal Bohemians Praha 1905.

Aleš Čermák přišel do Plzně v červnu roku 2017 z pražské Sparty jako čtvrtá letní posila Viktorie. Během 6 sezon odehrál v červenomodrém dresu 152 utkání, ve kterých dal 25 branek. S Viktorkou si zahrál Ligu mistrů a zasáhl i do kvalifikace o Evropskou či Evropskou konferenční ligu.

V lednu odešel na hostování do Bohemians, kde vinou zranění odehrál jen pět utkání.

Čermák se s Viktorií stal dvojnásobným mistrem české nejvyšší fotbalové ligy, když se Západočechy vyhrál v sezoně 2017/18 a byl i u zatím posledního úspěchu v předminulé sezoně.

Ve Viktorce končí také Matěj Hybš, kterému rovněž skončila smlouva. Hybš odehrál za nᚠklub během dvou sezon z důvodu zranění jen čtrnáct zápasů. S týmem oslavil zisk posledního šestého ligového titulu. Jeho další kroky míří do Prahy. Hrát bude za Bohemians Praha 1905.

Oběma hráčům děkujeme za jejich služby a přejeme vše dobré v nových angažmá!