Viktorku čeká další venkovní duel, ke kterému nastoupí v sobotu 19. února od 18 hodin na hřišti Českých Budějovic. Asistent trenéra Pavel Horváth očekává těžký zápas, do kterého počítá také s novými posilami.

„Budějovice mají dobré hráče a vždycky byly nepříjemným soupeřem. Přestože v sestavě budou mít změny s ohledem na karetní tresty a skutečnost, že Ondra Mihálik je tam od nás na hostování, tak víme, že nás čeká těžký zápas,“ sdělil před zápasem Pavel Horváth.

„Cílem je získat tři body. Byli bychom moc rádi, kdybychom hráli stejně dobře jako na Spartě, kde se nám dařilo v defenzivní činnosti, i když jsme dostali ten nešastný poslední gól, který přišel v závěru po standardce,“ pověděl s ohledem k poslednímu utkání.

„S novými posilami do zápasu počítáme. Uvidíme, kdy a za jakých okolností se dostanou na hřiště. Jsou to oba mladí hráči. Matej Trusa nám už na tréninku předvedl svoje dovednosti a Libor Holík je ve svých třiadvaceti letech velice zkušený hráč, u kterého věříme, že nám pomůže s naší nouzí, kterou teď máme v obraně,“ prozradil, že noví hráči budou na zápas připraveni. 

Viktorka má s Dynamem v lize příjemnou bilanci, když naposledy prohrála v roce 2006. „Je to samozřejmě jenom statistika, ale věřím, že bude trvat i po tomto utkání,“ dodal.