Během nadcházejícího víkendu (17.–18. listopadu) mohou fanoušci Viktorie opět využít dopravy zdarma v rámci České republiky z klubového fanshopu. Tato akce se vztahuje stejně jako dříve na objednávky v minimální hodnotě 150 Kč včetně DPH.

Tato akce se vztahuje na veškerý sortiment v nabídce viktoriánského fanshopu. V něm najdete nově třeba adventní kalendář plný belgické čokolády, kterou si tak můžete osladit blížící se prosinec. A pro ty z vás, kteří už potřebují plánovat na příští rok, jsme připravili také diář ve formátu A5 či kapesní diáře s logem klubu.

V prodeji je stále také kolekce k účasti Viktorky v probíhajícím ročníku UEFA Champions League či nová charitativní kolekce NTKD – výtěžek z prodeje těchto produktů bude použit na nákup dárků a vybavení pro oddělení onkologie plzeňské Fakultní nemocnice.

Horkou novinkou je pak také speciální ručně vyráběný model Doosan Areny se zabudovaným funkčním osvětlením. Ten však lze kvůli náchylnosti při dopravě zakoupit jen v kamenné prodejně.

UPOZORNĚNÍ: V pátek 16. listopadu je otevírací doba fanshopu z technických důvodů zkrácena do 16:00.