Viktoriáni, sobotní ligové vítězství patří hlavně vám! Vytvořili jste skvělou atmosféru, kterou si po zápase hráči i trenéři Viktorky pochvalovali. Děkujeme, že jste nás přišli podpořit v počtu téměř deseti tisíc.

Jakmile trenér Viktorky Michal Bílek usedl na pozápasovou tiskovou konferenci, ihned veřejně poděkoval fanouškům za podporu a za kulisu, kterou na sobotním zápase vytvořili. Doosan Arenu po dlouhé době covidu opět zaplnilo bezmála deset tisíc viktoriánů a bylo to znát!

„Kulisa byla výborná, přišlo hodně fanouškům, chtěli bychom jim poděkovat,“ pravil hlavní kouč Viktoria a stejná slova volili i samotní hráči. „Bylo to znát! Byl to hrozně těžký zápas, a i díky našim fanouškům se nám ho podařilo zvládnout a zapsali jsme důležité tři body do tabulky,“ doplnil za kabinu kapitán LukᚠHejda.

Vítězství a celý zápas byl navíc věnován všem lidem, kteří v uplynulých dvou letech dennodenní prací přispěli ke zvládnutí pandemie. V hledišti tak byli zdravotníci, záchranáři, hasiči, učitelé, vojáci a další skupiny se svými rodinnými příslušníky. Věříme, že jste si zápas užili a brzy vás zase budeme moci přivítat v Doosan Areně.

DĚKUJEME všem, kteří přišli. Tohle vítězství patří vám!