Viktoriáni, z Astany jsme přivezli tři body. A teď před sebou máme další cíl: navázat výhrou v nedělním duelu s Jabloncem (18:00). Přinášíme vám veškeré potřebné informace před tímto zápasem. Přijďte na Viktorku do Doosan Areny!

„Po dlouhé cestě z Astany se musíme opět perfektně připravit a budeme chtít i s podporou našich fanoušků doma zvítězit,“ má jasno záložník Jan Kopic. Viktoriáni, v neděli v podvečer všichni do Doosan Areny. 

Permanentkáři mají svá místa jako vždy nachystaná, ostatní si stále mohou zakoupit vstupenky ONLINE

Zde jsou další důležité informace

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy ve 16:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front.

AUTOGRAMIÁDA NA RODINNÉ TRIBUNĚ – Mezi fanoušky na Rodinnou tribunu Hitrádia FM Plus dorazí kapitán LukᚠHejda. Těšit se na něj můžete v čase 17:10 – 17:40. Kromě toho bude opět soutěž v kreslení, fotostěna, playstationy, fotbálky a speciální stánek s pop cornem a malinovkou.

VSTUPENKY DO MARIÁNEK A NA REPRE

Dvě a půl hodiny před utkáním se pro vás otevřou pokladny, na těch za severní věží si budete moci kromě vstupenek na Jablonec zakoupit i vstupenky na venkovní utkání MOL Cupu v Mariánských Lázních (čtvrtek, 12. 10. od 16:00, cena 200 Kč) i na utkání ČR – Faerské Ostrovy (Doosan Arena, 15. 10. od 18:00). Prodej bude probíhat i během zápasu a jeho skončení.

VIKTORIA SHOP – AKCE VÍKEND OTCŮ

Celé ligové kolo se nese v duchu Víkendu otců. Při této příležitosti jsme si pro vás připravili speciální slevovou akci v našem Viktoria shopu – po předložení vstupenky na zápas či permanentky si můžete pořídit kolekci Evropské konferenční ligy se slevou 20%. Heslo pro slevu je „PRO TÁTU“. 

Slevu lze využít i ve stánku v Pallově ulici či na hlavní tribuně.

Viktoria shop otevírá již ve 12:00.

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Magazín Viktorián je v nové sezoně pouze v online podobě. Permanentkáři jej dostanou v den zápasu vždy do svých emailů, k dispozici bude samozřejmě i na webu. Co v něm naleznete? Například rozhovor s Jindřichem Staňkem, playlist Lukáše Hejdy či další novinky z klubu.

POLOČASOVÁ SOUT̎ S DOOSAN ŠKODA POWER

Tři vylosovaní fanoušci si opět o poločase zakopou o ceny přímo na branku v Doosan Areně.

Jak se do soutěže přihlásit?

Otevřete si před zápasem magazín Viktorián, na stránce k soutěži se přes QR kód či odkaz jednoduše zaregistrujete (uvedením jména, čísla permanentky či umístěním vstupenky) a my během první půle vylosujeme tři soutěžící, které oznámí moderátoři cca ve 40. minutě utkání.

Kde seženu magazín Viktorián?

• Permanentkáři jej obdrží v den zápasu do svých emailů

• V 16:00 v den zápasu bude na webu FCVP

• Po stadionu jsou rozmístěny QR kódy, jejíchž načtením si magazín otevřete

Jak se registrovat do poločasové soutěže?

1. Otevřete si zápasový magazín Viktorián

2. Na stránce k soutěži se registrujete přes QR kód či link (uvedete jméno, umístění vstupenky či číslo permanentky)

3. Ve 40. minutě zápasu moderátoři oznámí jména třech soutěžících

4. O přestávce střílíte na branku o ceny od našeho generálního partnera Doosan Škoda Power.

Všichni vylosovaní soutěžící navíc obdrží vstupenky na repre.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

V neděli nebude uzavřena. 

 

Viktoriáni, těším se na vás!