Ve středu 4. ledna čeká viktoriány první přípravný duel v rámci zimní přípravy. V Luční ulici se utká od 15:00 s Petřínem.

Viktoriáni pokračují v přípravě na jarní část FORTUNA:LIGY. Dvoufázové tréninky v domácích podmínkách jim zpestří dva přípravné duely, první z nich je na programu již nyní ve středu a zváni jsou samozřejmě všichni fanoušci.

Začátek utkání s divizním Petřínem je v 15:00 v tréninkovém centru v Luční ulici, areál se fanouškům otevře o hodinu dříve, tedy ve 14:00. Vstupné je 50 Kč, zdarma samozřejmě mají utkání všichni držitelé permanentních karet, majitelé VIP karet, držitelé platebních karet FC Viktoria od ČSOB, děti do 15 let a ZTP.

K dispozici bude samozřejmě stánek s občerstvením i stánek Viktoria shopu. K zaparkování doporučujeme PD Rychtářka či parkoviště RED za severní věží DOOSAN Areny a následně cca 5minutový přesun přes řeku do Luční ulice.

Druhý přípravný duel čeká viktoriány hned v sobotu od 10:30, kdy se v Luční ulici střetnou s ligovými Pardubicemi. I na tento duel jste srdečně zváni a platí stejná pravidla pro vstup. „Venku je na leden nezvykle teplé počasí, věřím tedy, že toho fanoušci využijí a dorazí nás podpořit na oba zápasy. V létě jich na přípravné zápasy dorazilo neskutečné množství, a to se pak hraje úplně jinak. Jako tým se těšíme, že po delší pauze opět vyběhneme k zápasu, je to pro nás zpestření přípravy,“ zve diváky kapitán týmu LukᚠHejda. 

Viktoriáni, na viděnou ve středu!