Viktoriáni, připravili jsme si pro vás další online autogramiádu. Kdo si od dnešního dne do úterý 2. listopadu objedná dres, tričko, míč, plakát či jiné předměty k tomu vhodné na eshopu či zakoupí přímo ve Viktoria shopu, bude si daný předmět moci nechat rovnou podepsat. Třeba celým týmem!

Akce platí pro všechny objednávky uskutečněné na eshopu či pro předměty zakoupené ve fanshopu od této chvíle do úterý 2. listopadu. Při objednávkách na eshopu připište do poznámky, kterého hráče chcete podepsat, případně jestli chcete podpis od celého týmu – upřesněte i detaily, např. jestli chcete podpis na přední/zadní stranu. Při zakoupení v kamenném obchodě je vše na domluvě s prodavačkami přímo na místě.

Online autogramiáda samozřejmě platí pouze na předměty, které jsou k podepisování vhodné. To se týká dresů, triček, míčů, knížek, ročenek, plakátů a podobně.

Chcete podpis od ostřílených mazáků jako jsou Jean-David Beauguel, Radim Řezník či LukᚠHejda? Nebo budete volit mladou krev v podobě Pavla Buchy či Pavla Šulce, případně nové posily jako třeba Jhona Mosqueru či Jana Sýkoru? Nebo byste rádi podpis od celého týmu? To vše můžete, využijte online autogramiády!

Hráči vám pak v následujícím týdnu všechny předměty dle zadání podepíší a vy si je budete moci dle své volby vyzvedávat osobně ve fanshopu či nechat doručit. Jakmile bude objednávka připravena, budete informováni.

Pravidla při objednání na eshopu:

  1. Vybírat k podepisování pouze předměty k tomu vhodné.
  2. Do poznámky připsat, jestli chcete nechat podepsat celý tým nebo jen konkrétního hráče.
  3. Dále zde uvést v případě dresů/triček/knížek atd. podrobnost – umístění podpisů (přední/zadní strana).

Pravidla při objednání ve fanshopu:

  1. Vybírat k podepisování pouze předměty k tomu vhodné.
  2. Na pokladně upřesnit, jestli chcete nechat podepsat celý tým nebo jen konkrétního hráče.
  3. Dále upřesnit v případě dresů/triček/knížek atd. podrobnost – umístění podpisů (přední/zadní strana).

Tak vzhůru pro cenné autogramy!