Rozlučkový zápas Davida Limberského se blíží. Je tedy správný čas představit si speciální dresy, v nichž nastoupí Zlatá generace FCVP – tady jsou!

Úterý, 17. května. 18:00. DOOSAN Arena.

Na jedné straně aktuální tým Viktorky, na druhé Zlatá generace FCVP. Výjimečný zápas, kterým se loučí majitele pěti mistrovských titulů, klubový odchovanec a legenda DAVID LIMBERSKÝ.

Na Limbovo finále, jak je rozlučka oficiálně nazvaná, jsou od Macronu nachystány i speciální dresy. Ke Zlaté generaci samozřejmě patří zlatá barva, která je dominantní na elegantním černém dresu, který oblečou mimo jiné Hubník, Horváth, Darida či Ďuriš. 

Na dresech nechybí ani tři výjimeční lidé a hráči, kteří zanechali hlubokou stopu ve všech viktoriánských srdcích – Marián Čišovský, František Rajtoral a David Bystroň. Jejich jména budou natištěna na všech speciálních dresech. „Tohle bylo moje velké přání. Tihle kluci prostě navždy patří do naší zlaté generace a chtěl jsem, aby u toho byli alespoň takto s námi,“ říká David Limberský, který se na finální podobě dresu sám podílel a jako první si jej i vyzkoušel. „Líbí se mi a věřím, že se bude líbit hlavně fanouškům,“ dodává.

Ano, i fanoušci si budou moci pořídit speciální dres z Limbova finále v limitované edici. V prodeji bude za cenu 1849 Kč již od pondělí a zakoupit ho můžete osobně či online v našem Viktoria shopu.

Dobrou zprávou pro fanoušky je i to, že si stále mohou zakoupit vstupenku na tento výjimečný zápas, kde se sejdou hráči a trenéři, kteří v uplynulých letech hrdě reprezentovali viktoriánské barvy. Zároveň se budete moci oficiálně rozloučit se sezonou 2021/2022.

Lístek si můžete zakoupit ZDE.