V roce 2022 nás doma čeká už pouze jediný ligový duel. Na závěr podzimu vyzveme ve středu od 17 hodin Zbrojovku Brno. Vstupenky na tento duel jsou stále v prodeji.

Plzeňský fotbalový rok protkaný úspěchy se pomalu blíží ke konci! Desítky výher na plném stadionu, oslavy mistrovského titulu, postup do Ligy mistrů a ti nejlepší světoví soupeři v naší Doosan Areně. Letošní rok s Viktorkou stál za to a nyní je před námi poslední domácí zápas, který v něm sehrajeme.

Brněnskou Zbrojovku jsme mohli ve Štruncových sadech vidět naposledy před dvěma lety. Tehdy fanoušci sledovali senzační výhru červenomodrých, kteří si po trefách Čermáka, Kopice, Beauguela a Hořavy připsali vítězství 4:1. 

Jihomoravský tým na konci onoho ročníku sestoupil do druhé ligy, odkud se po suverénním prvenství v uplynulé sezoně vrátil zpět mezi českou elitu, kde se mu nyní daří nad očekávání dobře, když bojuje o příčky zajišující účast ve Skupině o titul. Odložený srpnový zápas se Zbrojovkou nyní uzavře letošní domácí šňůru zápasů. 

Viktoriáni vstoupili jako obhájci ligového titulu do nové sezony zdárně. Dvě kola před koncem podzimu se Západočeši drží na první příčce a právě středeční dohrávka 4. kola FORTUNA:LIGY proti Brnu bude klíčová v boji o udržení se na čele. „Čekají nás teď nesmírně důležité duely. Musíme je oba zvládnout vítězně a pak bychom mohli podzim hodnotit úspěšně,“ uvědomuje si krajní bek Milan Havel.

V tom s ním souhlasí i LukᚠKalvach. „Máme sílu ten podzim dobře dohrát a pak se připravit na jaro,“ prohlásil. Pojďme se v naší krásné Doosan Areně společně rozloučit s povedeným rokem 2022. Znovu budeme potřebovat vaši podporu, která naše hráče požene dopředu. 

Vstupenky na poslední domácí zápas roku jsou v prodeji. Kupovat je můžete v našem Viktoria shopuprodejních místech Plzeňské vstupenky a ONLINE na webu.