Víkend přinesl vysoká vítězství našich kategorií U14 a WU13. Čtrnáctka vyhrála na Kladně 14:0 a v zápase byly k vidění hned tři hattricky. Mladší žačky doma porazily Bohemians 18:0, z toho sedm branek nasázela jediná hračka, a to Aneta Hrdličková.

FCVP U19 vs. Č. Budějovice 2:2
Střelci: 28. Hašek, 66. Šmíd - 30. Štindl, 68. Gantogtokh
Hodnocení trenéra Davida Vaněčka: „Zápas s velice kvalitním soupeřem. Dvakrát jsme vedli, bohužel jsme v obou případech dostali během pár minut vyrovnávací branku. Závěr jsme dohrávali v deseti, soupeř nás zatlačil, ale další branku nepřidal.”


FCVP U18 vs. Č. Budějovice 0:3
Střelci: 9’ Koudelka, 39’ Němeček, 40’ Galovič


FCVP U17 vs. Č. Budějovice 1:3
Střelci: 75. Novák - 17. Kloud (pen.), 37. Bohar, 85. Nikl


FCVP U16 vs. Č. Budějovice 4:1
Střelci: 17’ Matys, 50’ Vukovič, 66’ Vukovič (pen.), 75’ Kamenský - 85’ Zeman
Hodnocení trenéra Ondřeje Šimla: „První poločas byl vyrovnaný, my se dostali do vedení po standardní situaci. Druhý poločas byl podobný, každý tým měl navrch v určité fázi zápasu, ale my jsme byli nebezpečnější, prosazovali se v koncovce a zápas jsme vyhráli 4:1.”


Kladno vs. FCVP U15 1:3
Střelci: 14’ Pešek - 33’ Rada, 56’ Chumlen, 60’ Chumlen
Hodnocení trenéra Martina Vísnera: „První poločas jsme nebyli tolik v držení míče, jak bychom si přáli, na těžkém terénu se nám hůře kombinovalo a zbytečně jsme hráli mnoho míčů hned nahoru. Soupeř šel do vedení po našem propadnutí v defenzívě na levé straně, následně jsme dokázali srovnat na poločasových 1:1. Ve druhém poločase jsme trochu prostřídali, ale především kluci dokázali situace již dobře vykombinovat a připravit do zakončení. Dobrý vstup střídajících hráčů a zklidnění bylo tedy zásadní pro 2. poločas a celkový obrat zápasu v nᚠprospěch.”


Kladno vs. FCVP U14 0:14
Střelci: 13’ Kyklhorn, 20’ Kyklhorn, 30’ Šebek, 44’ Kovařík, 47’ Běhounek, 50’ Kyklhorn, 54’ Běhounek, 55’ Hochman, 57’ Míka, 70’ Kovařík, 71’ Hochman, 72’ Kovařík, 73’ Kovařík, 77’ Hochman
Hodnocení trenéra Jana Kováře: „O víkendu jsme vyhráli zaslouženě vysokým rozdílem. Byli jsme aktivní, vytvořili si spoustu šancí a byli úspěšní v koncovce. Soupeři jsme nic nedovolili.”


Mladá Boleslav vs. FCVP U13 7:7
Střelci: 1. Plechiy, 10. Mozgan, 21. Popelka, 32. Mozgan, 41. Málek, 72. Mozgan, 85. Mozgan (pen.) - 5. Serhiienko, 15. Dundr, 31. Minařík, 43. Serhiienko, 59. Minařík, 65. Lavička, 81. Serhiienko
Hodnocení trenéra Tomáše Hada: 
„Od začátku šlo o vyrovnané utkání, kdy ani jeden z týmů si nevybudoval větší, než jednogólový náskok. V poslední třetině jsme měli šance odskočit na rozdíl dvou a více branek. Bohužel jsme příležitosti neproměnili a byli jsme potrestáni pět minut před koncem brankou z penalty. I tak jsme chtěli utkání strhnout v nᚠprospěch, bohužel nám chyběl klid v koncovce. Celkově zasloužená remíza.”


Mladá Boleslav vs. FCVP U12 5:4
Střelci: 2. Vítek, 17. Malich, 26. Pařízek, 40. Najman, 52. Šantora - 4. Velich 9. Novotný, 21. Kostohryz, 73. Sismilich
Hodnocení trenéra Josefa Šnebergera: 
„Napínavé utkání, ve kterém jsme byli aktivnější, dařilo se nám přenášet tréninkové prvky postupného útoku, soupeře jsme přestříleli, ale o výsledku rozhoduje efektivita a v té jsme byli horší.”


Pardubice vs. FCVP Ženy 0:4
Střelci: 15. Kostohryzová, 30. Janíková (vl.), 41. Kostohryzová, 90. Jančová
Hodnocení asistenta trenéra Pavla Hudečka: 
„Dnešní utkání v Pardubicích jsme zvládli výsledkově dobře. V prvních pěti minutách jsme se sice nechali domácími zatlačit a umožnili jim několik standardních situací, ale pak jsme převzali kontrolu nad průběhem utkání a do poločasu vstřelili tři branky. Nejprve se po přihrávce ze strany prosadila na první tyči Natálie Kostohryzová, po půlhodině hry pak Valentýna Maršíková a těsně před poločasem opět Natálie Kostohryzová. Do druhého poločasu jsme šli s komfortním náskokem tří branek. V 52. minutě byla vyloučena Janka Lukáčová a domácí děvčata tak v přesilovce trochu vyrovnaly hru. Naše holky pozorně bránily a z rychlých protiútoků jsme si vytvořili pět stoprocentních gólových příležitostí. Proměnili jsme bohužel jen jedinou a Emma Jančová upravila konečné skóre na 4:0. Zajímavostí dneška je, že pro všechny střelkyně šlo o jejich první střelecký zápis za nᚠA-tým. Tři body vezeme z Pardubic naprosto zaslouženě. Teď nás čeká reprezentační přestávka a po ní přivítáme na umělé trávě v Luční ulici vedoucí tým ligové tabulky Slavii Praha.”


FCVP Ženy B vs. Braník 8:2
Střelci: 1’ Klepsová, 10’ Klepsová, 22’ Zahradníková, 52’ Mikešová, 55’ Košiková, 58’ Němcová, 74’ Michalcová, 89’ Marcelová
Hodnocení trenéra Tomáše Lemáka: „Vstup do zápasu nám nemohl vyjít lépe, když jsme již po 15 vteřinách vedli. Od začátku jsme určovali tempo a soupeře do ničeho nepouštěli. Výledkem byly další 2 góly. Po půlhodině jsme na chvilku vypadli z tempa a soupeř to okamžitě potrestal. Ve druhém poločase jsme se znovu drželi své hry a podařilo se nám nastřílet ještě 5 gólů.”


FCVP WU15 vs. Č. Budějovice 2:3
Střelci: 36. Blasczyková (pen.), 79. Zíková - 8. Průchová, 30. Nedbalová, 41. Průchová
Hodnocení trenéra Tomáše Berana: „V rámci 9. kola jsme sehráli utkání na domácí půdě proti jihočeskému Dynamu. Po celý zápas jsme byli horším týmem a vůbec se nám nedařilo dostat se do naší hry. Dynamo nás přehrálo jednoduchou hrou, důrazem a nasazením. Výsledek tak odpovídá celému průběhu utkání. Budějovicím gratulujeme za zaslouženou výhru.”


FCVP WU13 vs. Bohemians 18:0
Střelci: 3. Kováříková, 7. Hrdličková, 9. Hrdličková, 10. Hrdličková, 11. Hrdličková, 14. Poláková, 19. Šandová, 21. Pohořalá, 25. Dragounová, 31. Šandová, 35. Hrdličková, 37. Pohořalá, 52. Hrdličková, 55. Hrdličková, 57. Pohořalá, 61. Pohořalá, 62. Šandová, 68. Pohořalá (pen.)
Hodnocení trenéra Davida Rady: „V dalším ligovém kole jsme na domácím hřišti přivítali hráčky DFK Bohemians Praha. Od úvodní minuty jsme diktovali tempo hry a byli jsme jednoznačně lepším a aktivnějším týmem z čehož pramenil poločasový výsledek 11:0. Do druhého poločasu jsme hráčky nabádali, aby se prezentovaly aktivní hrou, což hráčky splnily částečně a již odevzdanému soupeři nastřílely dalších sedm branek. Holky je třeba pochválit za vysoký počet nastřílených branek.”